olusia1 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 2 SZKLANKI RYZU GOTOWANEGO 5 JAJ OGOTOWANYCH NA TWARDO PÓŁTOREJ FILIŻANKI UTARTEGO SELERA 5 OGÓRKÓW KONSERWOWYCH 5 PLASTRÓW SZYNKI SPORY PĘCZEK RZODKIEWEK 2-3 CEBULE VEGETA MAJONEZ OSTRY KECZUP JAJA I CEBULE OBRAĆ , POKROIĆ W KOSTKĘ .SZYNKĘ , OGÓRKI I RZODKIEWKĘ POKROIĆ W PASKI. W SZKLANEJ SALATERCE KOLEJNO UŁOŻYĆ WARSTWAMI :POŁOWKI JAJ, TRZECIĄ CZĘŚC RYZU , SZYNKĘ , POŁOWĘ POZOSTAŁEGO RYZU , SELER , OGÓRKI , RESZTĘ RYZU , JAJA , CEBULĘ , A NA KONCU -RZODKIEWKĘ . POSZCZEGÓLNE WARSTWY POSYPAĆ DELIKATNIE VEGETĄ I POSMAROWAĆ NA PRZEMIAN MAJINEZEM I KECZUPEM . POLECAM !!! SAŁATKA JEJ NAPRAWDĘ PYSZNA! :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.