renigliwice Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Jestem pod ogromnym wrażeniem,jakie to cuda można wyczarować. Robię pierwsze kroki w tej dziedzinie, ale to ,co widzę to istne cudo !!!!!!!!! Pozdrawiam Cię serdecznie. Renata Cytuj
Basia K Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 :) Fajne?Po prostu FANTASTYCZNE! Jestem pod wrażeniem. Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 To jest świetne :) :P :lol: ... a te bukiety są po prostu "jak prawdziwe" Cytuj
dareks Opublikowano 27 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Moja nowa propozycja: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
basga Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 AŻ BRAK SŁÓW-TAKIE TO PIĘKNE. GRATULUJĘ WPRAWY I POMYSŁU. Cytuj
ina12 Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Twoje dekoracje są prześliczne, patrząc na te wszystkie dekoracje to aż wzroku nie można oderwać. Cytuj
renigliwice Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2007 Piękne są te Twoje dekoracje! Słowa uznania ! Renata :grin: Cytuj
Marra Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Normalnie dech zapiera...... Chciało by się dotknąć...... Bo zjeść to szkoda..... Gratulacje!!!!! Cytuj
alina-maja Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 S U P E R R R !!!!!!!!!!!!!! Takiego czegos jeszcze nie widzialam!!!! Cytuj
bernadettt Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 G-E-N-I-A-L-N-E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P-R-Z-E-ś-L-I-C-Z-N-E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: ;) ;) :) :) :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: BRAWO :wink: :wink: :lol: :) :) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) :wink: :wink: :lol: :) :lol: ;) :) :) Cytuj
EWA1992 Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2007 Cóż wiecej można powiedzieć... Dareks... piękne,cudowne,wspaniałe,prześliczne!!! :wink: Cytuj
dareks Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Kilka następnych moich dokonań: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
julka_s Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 Bardzo fajne! jestem zachwycona!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi