Dorota Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Świetne Dareks - naprawdę GRATULUJĘ :razz: Ps. Najbardziej podoba mi się dekoracja na drugim zdjęciu :shock: Cytuj
basga Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Bardzo ładne. Dareks,w katalogu widziałam książkę z takimi różnymi dekoracjami-używasz jej przy swoich dziełach? Cytuj
dareks Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Bardzo się cieszę że podobają się wam moje dekoracje :razz: A tak przy okazji to prowadzę szkolenia w rzeźbieniu w owocach jak są chętni to zapraszam do współpracy. :shock: Doroto już masz u mnie obiecany arbuz, jak będziesz w Bieszczadach to daj znać a będzie na ciebie czekał ten z drugiego zdjęcia. A tu przykład jak można podać pomidora z ogórkiem [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
renigliwice Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 To arcydzieło!!! Masz wielki talent!!! Gratuluję!!! :razz: Cytuj
ina12 Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Dareks te dekoracje które robisz to są prawdziwe cuda, gratuluję takiego talentu. Ja nie mogę się nadziwić patrząc na te wszystkie piękności. Pozdrawiam Cytuj
dareks Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2007 Zapraszam do Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie w dniach 22-24.03.07 na targi gastronomiczne gdzie będę prezentował swoje dekoracje Cytuj
dareks Opublikowano 8 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet moje drogie Panie [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
ina12 Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Dareczku dziękuję bardzo za miłą niespodziankę i życzenia. Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 Wow :wink: Dareks bardzo dziękuję za ten piękny bukiet białych róż i za życzenia :razz: :razz: :arrow: ...Doroto już masz u mnie obiecany arbuz, jak będziesz w Bieszczadach to daj znać a będzie na ciebie czekał ten z drugiego zdjęcia... Pamiętam :razz:, jak tylko będę w Bieszczadach to wcześniej się odezwę, jednak na razie nie zanosi się na wyjazd w Góry ...a szkoda :grin:??: :wink: Jeszcze raz bardzo dziękuję i pozdrawiam :arrow: Cytuj
kate_76 Opublikowano 8 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2007 przylaczam sie do reszty i gratuluje taletu,i wyobrazni :wink: Cytuj
mac51 Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Dareks,jestem pod wrażeniem.Nie myslałem,że można wyczarować takie rzeczy. Tak trzymaj :wink: Aco do ceny narzędzi,faktycznie tanie nie są :razz: Pozdrawiam :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Dziękuję bardzo za życzenia i tak piękny kwiat :wink: Pozdrawiam :razz: Cytuj
dareks Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Taka mała ptaszarnia :wink: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorota Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Jej ... to jest po prostu SUPER :wink: :razz: :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi