dareks Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Napiszcie co o tym myślicie [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Jola_A. Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 hehehe, bomba, normalnie super. to Twoje pomysly?? :D Cytuj
dareks Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 hehehe, bomba, normalnie super. to Twoje pomysly?? :D częściowo tak jedne zmodyfikowane a jeszcze inne podpatrzone :D jak wam sie podoba to zapraszam na https://www.znamiwesele.pl Cytuj
Bernimek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Darku! Gratuluje Twojej pomysłowości a jeszcze bardziej efektu końcowego! Nawet troszkę zazdroszczę, bo sama nie jestem wogóle utelentowana artystycznie. Miewam nawet problemy aby narysować dzieciom biedronki czy motylki ... ! Cytuj
dareks Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Wbrew pozorom nie jest to takie trudne tylko trzeba trochę cierpliwości :D Cytuj
Bernimek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 I pewnie jakieś "magiczne" narzędzia .... Cytuj
dareks Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 I pewnie jakieś "magiczne" narzędzia .... Może nie magiczne ale bardzo drogie :D Cytuj
gosiek50 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Jestem pełana zachwytu i podziwu dla twojej sztuki dekoracji ,serdeczne gratulacje. :D :-) :D Pozdrawiam serdecznie Cytuj
dareks Opublikowano 10 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Dzięki za uznanie :D tak naprawdę to dopiero zaczynam Cytuj
gosiek50 Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 I tak trzymaj a napewno daleko zajdziesz.Zyczę Ci tego z całego serca, bo jest na czym zaczepić oko. I choć troche zazdroszczę tobie takich zdolności, ponieważ ja tak bym nie potrafiła. :-D :D :D :D Pozdrawiam z całego serducha :-) Cytuj
Bernimek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Dzięki za uznanie :D tak naprawdę to dopiero zaczynam Moja wyobraźnia już nie sięga o to co mógłbyś wymyślić jeszcze ... skoro to dopiero początek. Moje wieeelkie gratulacje. Cytuj
Dorota Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Bardzo mi się podoba i gratuluję pomysłowości :-D :-D :-D Cytuj
arabika Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 BOMBA piękne dekoracje ,gratuluje pomysłu :-D Chciałam jeszcze zapytac gdzie mozna kupić takie narzedzia do wycinania wzorów :-D Uwielbiam takie robótki :-D :-D Cytuj
dareks Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 BOMBA piękne dekoracje ,gratuluje pomysłu :-D Chciałam jeszcze zapytac gdzie mozna kupić takie narzedzia do wycinania wzorów :-D Uwielbiam takie robótki :-D :-D https://pan.freshsite.pl/sklep/index.php?cP...f170d60dfab4d9e nie jest to tanie :-D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi