arabika Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Dziękuje bardzo juz pędzę zobaczyć :-D Cytuj
arabika Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 No fakt tanie to nie jest :-D chociaz niektóre produkty maja całkiem przystęne ceny :-D Spotkałam tu kilka "cudeniek" chyba się na nie skuszę . Jeszcze raz dziekuje za link . Pozdrawiam :-D Cytuj
dareks Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 No fakt tanie to nie jest :-D chociaz niektóre produkty maja całkiem przystęne ceny :-D Spotkałam tu kilka "cudeniek" chyba się na nie skuszę . Jeszcze raz dziekuje za link . Pozdrawiam :-D Nie wiem czy to nie są ceny netto jak tak to musisz doliczyć jeszcze 22% podatku VAT Cytuj
arabika Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Dopiero teraz zauwazyła że są to cenny netto :-D Cytuj
dareks Opublikowano 11 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Swoje narzędzia kupiłem w USA wyszło troszkę taniej, ale i tak sporo mnie to kosztowało Cytuj
monilek26 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Dareks ozdoby są przepiękne. Zazdroszczę Tobie tych zdolności... Mam znajomego, który robi równie piękne cudeńka. Życzę dalszych tak fantastycznych pomysłów na dekoracje. Pozdrawiam Cytuj
DeLarge Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 fajne, nawet bardzo...aż szkoda jeść by nie zniszczyć tak pracochłonnych dzieł :-) Cytuj
dareks Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Kilka moich nowych dokonań więcej zdjęć znajdziecie tu https://znamiwesele.pl/strony/owoce.html [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Dareks, Twoje dokonania są naprawdę świetne :-) Masz talent :) Wszystko mi się podoba, a najbardziej ten kwiatek (chciałabym mieć taki w domu :-) ) Wózek z bliźniaczkami – pomarańczkami też jest suuuuper :) Cytuj
dareks Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Dareks, Twoje dokonania są naprawdę naprawdę świetne :-) Masz talent :) Wszystko mi się podoba, a najbardziej ten kwiatek (chciałabym mieć takiego w domu :-) ) Jak będziesz w Bieszczadach to daj znać a zrobię takiego dla ciebie :) Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Dziękuję, dziękuję :) :) :-D Trzymam Cię za słowo :-) Jak tylko będę w pobliżu - dam znać :-) Cytuj
dareks Opublikowano 20 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Dziękuję, dziękuję :) :) :-D Trzymam Cię za słowo :-) Jak tylko będę w pobliżu - dam znać :-) ok :-P Cytuj
Jola_A. Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 A to Ty z Bieszczad jestes?? Cytuj
dareks Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 A to Ty z Bieszczad jestes?? Mozna tak powiedziec :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi