basga Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 piekne ...jaka jest trwałość takich arcydzieł? Cytuj
dareks Opublikowano 9 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Od jednego do kilku dni zależy od "materiału" :grin: Cytuj
basga Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 :grin: no tak,z białego zrobi się czarny łabędż :grin: Dajesz na te rzeżby coś,co pozwoli utrwalic trochę te prace,jakąś żelinkę czy co?aż szkoda,że tak nie może sobie stać i cieszyć oczu...i serca. Cytuj
dareks Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Biała rzodkiew w roli głównej [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
ina12 Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Dareku jakie piękne kwiaty wykonałeś, brak mi słów i nie wiem w jaki sposób za te wszystkie cuda Ciebie pochwalić. Pozdrawiam. Cytuj
Dorunia Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Bardzo piękne są te wszystkie kompozycje wykonane przez Ciebie,gratuluję talentu i wytrwałości w dążeniu do celu. Pozdrawiam :grin: Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Przepiękne są te kwiaty GRATULUJĘ TALENTU :grin: Cytuj
Magdalena Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2007 Ja dziś zobaczyłam !!! jakie zręczne ręce i myśl artystyczna talent !!!brawo!!! :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi