MuzziAgatka Opublikowano 16 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2004 Witam Zainteresowanych zdrowym i efektywnym odchudzzaniem zapraszam na GG:132624 Pozdrawiam Teoretyczną podstawę stanowią książki MONTIGNIACa takie jak: Smacznie i zdrowo, oraz Jeść aby schudnąć. Książki te zawierają teorię diety oraz przykładowe przepisy. Niestety przepisy są bardzo wyrafinowane i zawierają produkty ciężkie do kupienia, a do tego bardzo drogie. Stąd też opracowałem zbiór własnych przepisów w oparciu o Jego teorię. Przepisy są bardzo przystępne i oparte na relatywnie tanich produktach. O samej diecie nie będę się rozpisywał za wiele, gdyż osoby zainteresowane zapewne ją znają. Zainteresowanych zapraszam na GG:132624 Pozdrawiam MuzzyiAgatka Cytuj
Halkuk Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 A może tu na FORUM podrzucisz jakieś przepisy :D ? Na GG zaglądałam , ale zawsze masz niedostępny :D kiedy ja jestem . Wiele przepisów tu podanych znalazło się już w mojej "kolekcji" , a takie zdrowe smaczne i odchudzające , szczególnie przydałyby się napewno nie tylko mnie :D Pozdrawiam i czekam na przepisy . Halina Cytuj
asienka77 Opublikowano 17 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2004 Jestem za :D . Pisałam na gg, ale być może wiadomość nie doszła. Pozdrawiam. Cytuj
MuzziAgatka Opublikowano 21 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2004 Witam Podam adres mailowy, tak będzie pewniej: MuzzyiAgatka@pro.onet.pl Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi