ina12 Opublikowano 28 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Bernimku dziękuję za odpowiedź, Alika miała tremę jak ciasto było w piecu, to ciasto zawsze się udaje. Ślę pozdrowienia. ina12 Cytuj
Alika Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ina, trema nie byla nieuzasadniona :-) , poniewaz zmuszona bylam dokonac pewnych modyfikacji, z powodu braku odpowiednich skladnikow :-) tzn dalam olej zamiast masla i truskawkim rozbeltane z kefirem z poprzedniego dnia, dosc powiedziec, ze ciacho niezupelnie mi wyszlo, a wlasciwie zupelnie mi nie wyszlo :)) Ale pewnie gdyby trzymac sie przepisu, to by bylo ok.. pozdro Cytuj
kofik Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Przegłądałam stare tematy i wpadłam na ten przepis.Warty przypomnienia, mam nadzieje ze trafi na pierwszą stronę, bo napewno wiele z nas będzie chciało z niego skorzystać, wypróbowany i do tego apetyczne zdjęcie, no i na czasie. Ina, przepis super, ja zrobię go na niedziele i dam oczywiście znac jak wyszło. Cytuj
ina12 Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Kofik dziękuję i czekam na wiadomość. Cytuj
Gość galii Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zabierdam sie do robienia ciekawe czy mi wyjdzie :grin: Cytuj
Gość anusiakotusia Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Jestem początkującą kucharką i nawet to cistomi nie wyszło:(Poradzcie mi co zrobiłam nie tak?Popiersze bardzo mi wyrosło a naśrodku zrobiła się górka a dziś jak wyjęlam z lodówki to się okazało twarde i suche a spód jest wiekszy niż galaretka.Nie jest dobre:( :-( Cytuj
Gość anusiakotusia Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2009 Przeanalizowałam przepis i wiem co zrobiłam nie tak.Aż sama się z siebie smieje.Zrozumiałam szklankę zmiksowanych truskawek jako szklanke tuskawek które dopiero potem zmiksowałam więc w efekcie pewnie miałam 1/4 szklanki juz miksowanych :-( Cóż początki bywaja cięzkie.... Cytuj
skaty Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2009 Pytanie do osób które robiły to ciasto czy można je zrobić w tradycyjnej blasze bo tortowej nie mam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi