wikimaki Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Kiełbasę kroimy w półksiężyce.Obsmażamy na smalcu aż będzie lekko zrumieniona tłuszcz zlewamy .Do kiełbasy dodajemy kiszkę smażymy jeśli nie jest za tłusta dodajemy trochę smalcu , który odlaliśmy podsmazamy wszystko razem .Dodajemy cebulę pokrojoną w kostkę.Chwilkę smazymy aż cebulka się zeszkli.Gotowe. Polecam gorąco pychota .Wikimaki.Pa.Pa.Pa.Czekam na odpowiedż Kochani. :-D :-D :-D :-D Cytuj
gosiek50 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Takiego połączenia kiszki z kiełbasą to jeszcze nie jadłam,zawsze robiłam tylko z cebulką,następnym razem wypróbuje Twój przepis ,dam znać jak smakowało. :-D :-D :-D Pozdrawiam Cytuj
gosiek50 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Witam , wczoraj zrobiłam na kolację kiszke z kiełbaską , i wielka radość bo bardzo nam wszystkim zasmakowało , domownicy stwierdzili że następnym razem , to tylko mam tak samo zrobić innej już nie chcą.Dzięki wikimaki za dobry przepis, polecam . :-) :-) :) Pozdrawiam serdecznie Cytuj
wikimaki Opublikowano 2 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Dziekuję pa pa Wikimaki Cytuj
Tina Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zrobiłam , bardzo wszystkim smakował , dziękuje za nowe danko Pozdrawiam Cytuj
Katarzyna Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Witam! takiego połączenia jeszcze nie jadłam, tak sobie pomyślałam czy jak by pokroic kiełbasę drobno to taki farsz nie nadawałby się naleśników :lol: Jak sądzicie :lol: :P Pozdrawiam Cytuj
DeLarge Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 myślę że tak, ale dodałbym jeszcze jakiś sos...tylko jaki? hmm.... Cytuj
asiak44 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 ale jaka to ma być kiszka? Cytuj
DeLarge Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 kiszka=kaszanka, a czy będzię jeszcze z ozorkami lub z wątróbką w środku to tylko może wyjść na plus Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi