wikimaki Opublikowano 18 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2006 Witam serdecznie wszystkich .Dziękuję za miłe towarzystwo .Miło spedzam z Wami czas .No i gotuję jestescie mistrzami Kuchni Polskiej i nie tylko .Wspaniale gotujecie , no i dzielicie się swoimi zdolnosciami.Razem wszyscy doskonale sobie radzimy.No i mile spedzamy czas.Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam .Pa .wikimaki.Myslę że dobrze było by zrobić spotkanie wszystkich mistrzów .Pomyślimy . Cytuj
Marcin Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Witamy :-D Chociaż już chyba chwilę z nami jesteś :-D Pomyślimy... Cytuj
Bernimek Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 Jestem bardzo gorąco za pomysłem wikimaki !!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :D :-D :D Cytuj
pszczółka maja Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 no ja też chociaż to niewykonalne :-D Cytuj
Marcin Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 A ja myślę, że jest to wykonalne... Będziemy nad tym myśleć i gdy tylko możliwości na to pozwolą - może coś zorganizujemy. Cytuj
dareks Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 I ja jestem za tylko jak tu znalezc czas chyba ze w listopadzie :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi