Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-1 MAŁY JOGURT NATURALNY(GĘSTY) -3 ŁYŻKI MAJONEZU -4-5 ZĄBKÓW CZOSNKU (przecisnąć przez praskę) -1 ŁYŻECZKA OREGANO SUSZONEGO LUB ŚWIEŻEGO -1 ŁYŻECZKA KOPERKU SUSZONEGO LUB ŚWIEŻEGO Wszystkie składniki połączyć ze sobą i już jest gotowy sos. SMACZNEGO :-D :-D :-D

  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Robię podobny sosik ale nigdy nie dodawałam do niego koperku . Teraz będę o nim pamiętać. Używam go do sałatek i surówek a najczęściej latem do potraw grillowanych.

  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Doruniu, mozesz powiedziec ile dokladnie tego jogurtu naturalnego (wagowo lub objetosciowo), 250ml? Nie mieszkam w Polsce, wiec trudno jest mi ocenic (maly jogurt). Dzieki wielkie za przepis, wyprobuje na pewno.

Opublikowano

Witaj kitko31! Pisząc mały jogurt naturalny miałam na myśli,jak dobrze się domyśliłaś taki 250 ml.Zachęcam do wypróbowania tego sosu,bo jest naprawdę smaczny i pasuje zarówno do mięs pieczonych jaki i do kanapek z wędliną. Pozdrawiam Cię bardzo cieplutko :razz:

  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Sos jest faktycznie bardzo dobry, Ja nie daje oregano tylko świeży koperek i polewam sosem gotowane ziemniaki do obiadu.Do tego kotlet itd...

Opublikowano

Dzisiaj robiłam pizzę i zrobiłam Twój sosik Doruniu! Pyszny!!! Dzięki za przepis. Wykorzystam go na pewno nie jeden raz. POzdrawiam Cieplutko> Renata :razz:

Opublikowano

potwierdzam sosik jest pychota ja robię taki sam jeszcze muszę spróbować dodać koperek (tak jeszcze nie robiłam) ostatnio ten sos podałam do pieczonych ziemniaków w piekarniku pychota :razz:

Opublikowano

sos jest naprawdę zankomity! dzisiaj na obiad podałam go do ziemniaczków, ale nie mając koperku, dałam ciut, bazyli, tymianku i organo -tylko ciut- i naprawdę bardzo nam smakował, czosnek oczywiscie też, bez tego ani rusz... bardzo dobry Doruniu!!! pozdrawiam Jola :razz:

Opublikowano

Ja również robiłam dzisiaj ten sos, tyle że zamiast oregano dałam soli ziołowej,pycha. U mnie stanowił dodatek do jajek, takich gotowanych, ale bez skorupki. Niewiem jak się nazywają :razz: , chyba sadzone.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.