Dorunia Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 -1 MAŁY JOGURT NATURALNY(GĘSTY) -3 ŁYŻKI MAJONEZU -4-5 ZĄBKÓW CZOSNKU (przecisnąć przez praskę) -1 ŁYŻECZKA OREGANO SUSZONEGO LUB ŚWIEŻEGO -1 ŁYŻECZKA KOPERKU SUSZONEGO LUB ŚWIEŻEGO Wszystkie składniki połączyć ze sobą i już jest gotowy sos. SMACZNEGO :-D :-D :-D Cytuj
renigliwice Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Witaj! Ten sos będzie idealny do pizzy.Dziękuję za przepis. Pozdrawiam. :lol: Cytuj
aneta583 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 cześc ten sosik moze być chyba dobry jako dodatek do wędlin lub pieczonych mięs albo służyć jako dip do np. warzyw :lol: Cytuj
Anna22 Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2007 Robię podobny sosik ale nigdy nie dodawałam do niego koperku . Teraz będę o nim pamiętać. Używam go do sałatek i surówek a najczęściej latem do potraw grillowanych. Cytuj
kitka31 Opublikowano 4 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2007 Doruniu, mozesz powiedziec ile dokladnie tego jogurtu naturalnego (wagowo lub objetosciowo), 250ml? Nie mieszkam w Polsce, wiec trudno jest mi ocenic (maly jogurt). Dzieki wielkie za przepis, wyprobuje na pewno. Cytuj
Dorunia Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Witaj kitko31! Pisząc mały jogurt naturalny miałam na myśli,jak dobrze się domyśliłaś taki 250 ml.Zachęcam do wypróbowania tego sosu,bo jest naprawdę smaczny i pasuje zarówno do mięs pieczonych jaki i do kanapek z wędliną. Pozdrawiam Cię bardzo cieplutko :razz: Cytuj
bietka Opublikowano 5 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2007 Jogurt Bałkański pasuje do niego świetnie.Jest gęsty i naprawde dobry. Cytuj
an69 Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Sos jest faktycznie bardzo dobry, Ja nie daje oregano tylko świeży koperek i polewam sosem gotowane ziemniaki do obiadu.Do tego kotlet itd... Cytuj
renigliwice Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Dzisiaj robiłam pizzę i zrobiłam Twój sosik Doruniu! Pyszny!!! Dzięki za przepis. Wykorzystam go na pewno nie jeden raz. POzdrawiam Cieplutko> Renata :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2007 Bardzo się cieszę,że smakował Wam sosik Reniu,można go stosować do różnych dań. Pozdrawiam :razz: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2007 potwierdzam sosik jest pychota ja robię taki sam jeszcze muszę spróbować dodać koperek (tak jeszcze nie robiłam) ostatnio ten sos podałam do pieczonych ziemniaków w piekarniku pychota :razz: Cytuj
ottawa Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 sos jest naprawdę zankomity! dzisiaj na obiad podałam go do ziemniaczków, ale nie mając koperku, dałam ciut, bazyli, tymianku i organo -tylko ciut- i naprawdę bardzo nam smakował, czosnek oczywiscie też, bez tego ani rusz... bardzo dobry Doruniu!!! pozdrawiam Jola :razz: Cytuj
Miuriel Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Ja również robiłam dzisiaj ten sos, tyle że zamiast oregano dałam soli ziołowej,pycha. U mnie stanowił dodatek do jajek, takich gotowanych, ale bez skorupki. Niewiem jak się nazywają :razz: , chyba sadzone. Cytuj
Dorunia Opublikowano 4 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Bardzo się cieszę Jolu,że smakował Wam sosik. Pozdrawiam :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.