ottawa Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 smakował Doruniu, i juz na stałe wchodzi do mojego domowego menu... :wink: pozdrawiam...Jola Cytuj
me.chiquita Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Sosik po prostu mniam mniam!! Ja dałam tylko 3 ząbki czosnku, i dodałam jeszcze świeżej bazylii i pietruszki. Pychota! Cytuj
Beella Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Witam serdecznie. Ten sosik jest super sama go robię,jest wspaniały do potraw z griila. :D Cytuj
kasiek88 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 ja jeszcze do takiego sosiku dodaje majeranek, tymianek i dwa jogurty: naturalny i śmietankowy. PYCHA:) Cytuj
don_balon Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Dobrze jest zamiast jogurtu naturalnego dać jogurt grecki - jest nieco gęstszy, bardziej kremowy, lepiej też komponuje się smakowo niż naturalny. ;) To mój ulubiony sos, czasem dodaję jeszcze nieco startego na małych oczkach ogórka, albo przyprawy tzatziki. Cytuj
Emillia Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Sos czosnkowy w moim wykonaniu wygląda troszeczkę inaczej... Oczywiście dajemy majonez, śmietanę i sporą ilość czosnku poza tym dodaję troszkę musztardy, suszone: oregano, bazylię i majeranek (pomaga w trawieniu), sól, pieprz, czasem paprykę ostrą... Ten sos używamy praktycznie do wszystkiego... do kanapek, na grillu, do frytek, pizzy, zapiekanek itp... Cytuj
Emillia Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Jeśli chodzi o koperek, czasami dodaję ale nie zawsze :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.