pszczółka maja Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 6 jajek, 15 dag szynki, 15 dag sera, sól, pieprz majonez, musztarda Jajka gotujemy na twrado. Wyjmujemy żóltka i mieszamy z pokrojoną w drobną kostkę szynką i starkowanym serem. Przyprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy małą łyżeczkę musztardy i 2 łyżki majonezu. Dokładnie mieszay i faszerujemy jajka. Można również do farszu dodać szczypiorku lub posypać nim z wierzchu. Smacznego Cytuj
monilek26 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Mmm fajna odmiana, bo ja faszeruję jajka przesmażonymi pieczarkami do których dodaję żółtka i zieloną pietruszkę. Następnym razem skorzystam z Twojego pomysłu. Pozdrawiam Cytuj
pszczółka maja Opublikowano 26 Czerwca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 zamiast szynki można również użyć boczku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.