MuzziAgatka Opublikowano 22 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2004 Witam Zainteresowanych zdrowym i efektywnym odchudzzaniem zapraszam na GG:132624 lub muzzyiagatka@pro.onet.pl Pozdrawiam Teoretyczną podstawę stanowią książki MONTIGNIACa takie jak: Smacznie i zdrowo, oraz Jeść aby schudnąć. Książki te zawierają teorię diety oraz przykładowe przepisy. Niestety przepisy są bardzo wyrafinowane i zawierają produkty ciężkie do kupienia, a do tego bardzo drogie. Stąd też opracowałem zbiór własnych przepisów w oparciu o Jego teorię. Przepisy są bardzo przystępne i oparte na relatywnie tanich produktach. O samej diecie nie będę się rozpisywał za wiele, gdyż osoby zainteresowane zapewne ją znają. GG:132624 lub muzzyiagatka@pro.onet.pl Pozdrawiam MuzzyiAgatka Cytuj
Halkuk Opublikowano 30 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2004 Witam . Dostałam przepis testowy tej diety - jest swietnie zrobiony , wszystko pokazane - po prostu SUPER . Nieźle się napracowałeś , żeby tak to zrobić Obiecałam napisać opinię po wypróbowaniu - i tu jest problem :D . Nikt u mnie nie chce jeść cukini no i tego sera . Poza tym sera nie mogłabym kupić w zwykłym osiedlowym sklepie , tylko w dużym markecie. Tak więc dostałam BARDZO FAJNY przepis , ale z niego nie skorzystałam :D. Pozdrawiam . Halina. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi