Ami 79 Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Polecam zupkę szparagową mówie wam pycha. -szparagi (dokładnie obrac, i pokroic w mniejszą lub większą kostkę) -włoszczyzna (pokrojona w kostkę lub paski) -ziemniaczki -serek topiony -koperek (najlepiej świerzy ale może byc suszony) Do zupki można też dodac młodą drobno posiekaną kapustkę. Zupe gotujemy na kościach.Kolejnośc jej przyrządzania jest taka sama jak w każdej innej zupie tylko na koniec dodajemy serek topiony i dużą ilośc koperku.Pamiętajmy że szparagi muszą byc miękkie.Życzę smacznego. :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.