Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witamy wszystkich nowych (obecnych oczywiście również) użytkowników naszego forum. Jeżeli macie ochotę możemy przywitać się indywidualnie - może poznać Wasze zainteresowania, jakie potrawy są Wasze ulubione. Zauważyliśmy też, że sporo nowych osób rejestruje się i nic nie pisze - jeżeli macie jakieś problemy - piszcie - chętnie odpowiemy na wszelkie pytania - wyjaśnimy co i jak. Dorota i Marcin

• 2 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

witam serdecznie nazywam się kasia strasznie podoba mi się wasza strona ,jestem z wami niedawno ,jestem kurą domową, mam 3 wszystkożernych wspaniałych synów ,no i męza na pewno będe korzystac z waszych przepisów,a i podrzucę swoje ,w końcu jestem cukiernikim.pozdrawiam ciepło kaska ;-)

Opublikowano

Witam serdecznie :grin: Cieszę się, że strona się podoba mam nadzieje, że będziesz się dobrze z nami czuła, no i czekam na wspaniałe przepisy od cukiernika ;-) Pozdrawiam :-D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witamy wszystkich nowych (obecnych oczywiście również) użytkowników naszego forum. Jeżeli macie ochotę możemy przywitać się indywidualnie - może poznać Wasze zainteresowania, jakie potrawy są Wasze ulubione.

Zauważyliśmy też, że sporo nowych osób rejestruje się i nic nie pisze - jeżeli macie jakieś problemy - piszcie - chętnie odpowiemy na wszelkie pytania - wyjaśnimy co i jak.

Dorota i Marcin

witajcie!jestem tu nowa,ale napewno jak bede miala jakis problem to napewno sie do was zwroce.pa! :-) :D :-)

witajcie!jestem tu nowa,dzisiaj dopiero tu weszlam i sie zalogowalam.Mam 5 wspanialych synow i kochajacego meza,wiec mam dla kogo gotowac,bardzo lubie pichcic w kuchni,jakbym mogla to wstawilabym sobie tam lozko,he,he.Lubie eksperymentowac w kuchni.Mysle ze nastepnym razem jak tu wejde to podam wam jakis ciekawy przepis,a i wy napiszcie cos ciekawego.Pozdrawiam cieplutko,pa! :P :D ;-) :oops: :lol: :D :P :lol: :-D :D :cry:

Opublikowano

Witaj Małgosiu w naszym smacznym gronie ;-) Dobrze trafiłaś - bo na naszym forum jest bardzo dużo wspaniałych osób, które też uwielbiają gotować, a do tego dzielą się z nami swoimi przepisami i potrafią rozwiązać każdy problem kulinarny. Mamy tutaj bardzo dużo ciekawych i niepowtarzalnych przepisów, więc na pewno jakieś przypadną Ci do gustu, ale czekamy też na Twoje przepisy :D Pozdrawiam :-)

Opublikowano

Małgosiu witam Ciebie wśród nas wszystkich tu obecnych. Napewno nie bedziesz zawiedzona że zalogowałaś się właśnie na tej stronie. Cieszę się bardzo że podasz jak piszesz napewno nam nie jeden przepis. Pozdrawiam serdecznie. ina12

Opublikowano

witam wszystkich mam na imie amelia i jestem tu nowa, bardzo podoba mi sie wasza stronka. bardzo lubie piec, gotować i przyrządzać różne pyszności, zwłaszcza dla mojego narzeczonego . jestem pewna że znajdę tu wiele ciekawych przepisów i napewno dołączę jakieś od siebie. pozdrawiam i smacznego