Marcin Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Witamy wszystkich nowych (obecnych oczywiście również) użytkowników naszego forum. Jeżeli macie ochotę możemy przywitać się indywidualnie - może poznać Wasze zainteresowania, jakie potrawy są Wasze ulubione. Zauważyliśmy też, że sporo nowych osób rejestruje się i nic nie pisze - jeżeli macie jakieś problemy - piszcie - chętnie odpowiemy na wszelkie pytania - wyjaśnimy co i jak. Dorota i Marcin Cytuj
kaska Opublikowano 7 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2006 witam serdecznie nazywam się kasia strasznie podoba mi się wasza strona ,jestem z wami niedawno ,jestem kurą domową, mam 3 wszystkożernych wspaniałych synów ,no i męza na pewno będe korzystac z waszych przepisów,a i podrzucę swoje ,w końcu jestem cukiernikim.pozdrawiam ciepło kaska ;-) Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Witam serdecznie :grin: Cieszę się, że strona się podoba mam nadzieje, że będziesz się dobrze z nami czuła, no i czekam na wspaniałe przepisy od cukiernika ;-) Pozdrawiam :-D Cytuj
gosiek50 Opublikowano 8 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2006 Witaj Kaska wśród smaczniaków i niezmiernie się ciesze że między nami jest cukiernik. ;-) :grin: Cytuj
Gość malgoska33 Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Witamy wszystkich nowych (obecnych oczywiście również) użytkowników naszego forum. Jeżeli macie ochotę możemy przywitać się indywidualnie - może poznać Wasze zainteresowania, jakie potrawy są Wasze ulubione. Zauważyliśmy też, że sporo nowych osób rejestruje się i nic nie pisze - jeżeli macie jakieś problemy - piszcie - chętnie odpowiemy na wszelkie pytania - wyjaśnimy co i jak. Dorota i Marcin witajcie!jestem tu nowa,ale napewno jak bede miala jakis problem to napewno sie do was zwroce.pa! :-) :D :-) witajcie!jestem tu nowa,dzisiaj dopiero tu weszlam i sie zalogowalam.Mam 5 wspanialych synow i kochajacego meza,wiec mam dla kogo gotowac,bardzo lubie pichcic w kuchni,jakbym mogla to wstawilabym sobie tam lozko,he,he.Lubie eksperymentowac w kuchni.Mysle ze nastepnym razem jak tu wejde to podam wam jakis ciekawy przepis,a i wy napiszcie cos ciekawego.Pozdrawiam cieplutko,pa! :P :D ;-) :oops: :lol: :D :P :lol: :-D :D :cry: Cytuj
Dorota Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Witaj Małgosiu w naszym smacznym gronie ;-) Dobrze trafiłaś - bo na naszym forum jest bardzo dużo wspaniałych osób, które też uwielbiają gotować, a do tego dzielą się z nami swoimi przepisami i potrafią rozwiązać każdy problem kulinarny. Mamy tutaj bardzo dużo ciekawych i niepowtarzalnych przepisów, więc na pewno jakieś przypadną Ci do gustu, ale czekamy też na Twoje przepisy :D Pozdrawiam :-) Cytuj
ina12 Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Małgosiu witam Ciebie wśród nas wszystkich tu obecnych. Napewno nie bedziesz zawiedzona że zalogowałaś się właśnie na tej stronie. Cieszę się bardzo że podasz jak piszesz napewno nam nie jeden przepis. Pozdrawiam serdecznie. ina12 Cytuj
monilek26 Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Witamy Cię Małgosiu w naszym gronie. Z niecierpliwością czekamy na Twoje pomysły na potrawy. Pozdrawiam Cytuj
Magdalena Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Witamy !!!!Witamy !!!! :-) pozdrawiam Magdalena!!! Cytuj
gosiek50 Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 Witam Cię Małgosiu serdecznie w gronie forumowiczek. :-) :D Pozdrawiam Cytuj
amelia1 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 witam wszystkich mam na imie amelia i jestem tu nowa, bardzo podoba mi sie wasza stronka. bardzo lubie piec, gotować i przyrządzać różne pyszności, zwłaszcza dla mojego narzeczonego . jestem pewna że znajdę tu wiele ciekawych przepisów i napewno dołączę jakieś od siebie. pozdrawiam i smacznego Cytuj
monilek26 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Witamy Amelio. Mam nadzieję, że bardzo miło będziesz spędzała z nami czas. Przepisów mamy tu mnóstwo i jest w czym wybierać. Napewno znajdziesz coś dla siebie.... Pozdrawiam Cytuj
Dorota Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Witaj Amelio :-) Cieszę się, że dołączyłaś do naszego smacznego grona i życzę udanych wypieków :D Cytuj
ina12 Opublikowano 26 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2006 Amelio witam Ciebie serdecznie. ina12 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi