Bartek234 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2017 Siemka! Ja nazywam się Bartek i będę szukał na tym forum ciekawych przepisów na dania. Lubie głównie makarony oraz ogólnie kuchnię Włoską! Cytuj
PoProstuDora Opublikowano 12 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2018 Serdecznie witam wszystkich i pozdrawiam. Jestem Dora. Lubię fora, lubię gotować, jestem atencyjnym żebrakiem gastronomii i chociaż nie mam okazji przygotowywać nowych przepisów tak często, jak bym chciała, to staram się i ciągle szukam nowych kulinarnych wyzwań. Najczęściej jednak pochłaniam przepisy z Internetu i to je testuję, a potem chowam sobie, zapisane na szybko, do kajeciku. Tutaj trafiłam, szukając społeczności lubiącej to samo, co ja. Mam nadzieję, że poczuję się tutaj dobrze i że nie będziecie mieli mi za złe odkopywania wątków sprzed lat. :) Cytuj
Kower Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2018 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Mam na imię Marek i pochodzę z Warszawy. Pozdrawiam serdecznie. 1 Cytuj
marta_monte Opublikowano 15 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2019 Cześć, jestem Marta:) interesuję się zdrową kuchnią wegetariańską 🙂 Uwielbiam gotować chociaż wciąż nie znalazłam złotego środka na dobre kotlety ziemniaczane 🙂 liczę na dobre rady. Pozdrawiam 🙂 Cytuj
Negreska Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2019 Hejeczka! Jestem Monika - pasjonatka gotowania. Bardzo lubię proste przepisy i składniki, z których wbrew pozorom można wyczarować naprawdę pyszne dania :) Staram się też wprowadzać coraz więcej przepisów wege, żeby powoli ograniczać mięso. Myślę, że to forum to skarbnica dobrych przepisów i inspiracji, dlatego lecę czytać dalej :) Pozdrawiam. Cytuj
Dorota Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2020 Witajcie w smacznym gronie 🙂 Tutaj na pewno znajdziecie coś fajnego dla siebie, bo dużo tu wypróbowanych przepisów 👌 🥣 🥗 🍅 😋 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi