Dorota Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Witaj Miuriel :P Cieszę się, że zdecydowałaś się do nas dołączyć. Z tymi ciastami to mamy podobnie - bo ja też bardzo lubię je piec. Z niecierpliwością czekam na Twoje przepisy - na pewno na coś się skuszę, i zachęcam Cię do wypróbowania przepisów na ciasta naszych Forumowiczów - są przepyszne, a co jeden przepis to lepszy :) Pozdrawiam :lol: Cytuj
amelia1 Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Witam bardzo serdecznie Miuriel, Cassandre oraz Silviak. Bardzo się cieszę, że dołączyłyście do grona forumowiczów. Napewno Wam się tu spodoba. Pozdrawiam Was serdecznie oraz Wasze rodzinki. Amelia Cytuj
Katarzyna Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Witam nowo przybyłych i mam nadzieję że zadomowią się w naszym gronie na stałe a przekonają się że warto. Pozdrawiam Cytuj
slawera Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Cześć Wszystkim. Zaciągała mnie tu żona. 😁 , ja jestem raczej ten typ który więcej spożywa niż tworzy. Czasem uda mi się zaparzyć herbatę i nie spalić przy tym czajnika ( nie zawsze 😁 ), ugotować zupkę (chińską), usmażyć jajecznice. 😁 Cytuj
ina12 Opublikowano 21 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2007 Witaj Slawer! świetnie że żona Ciebie zaciągnęła, tutaj nauczysz się kucharzenia i nie tylko, a my Tobie w tym pomożemy. Jak już nabierzesz wprawy to nam będzież unowocześniał potrawy i doradzał. Żona będzie zadowolona i nasza tutaj cała obecna wspólna rodzina. Pozdrawiam małżonkę i Ciebie życząc powodzenia w przygotowywaniu potraw i wypieków. Cytuj
Dorunia Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Witaj Slawera na naszym forum,przeglądając i w razie potrzeby pytając o poradę na pewno dasz sobie radę z przyrządzeniem nie jednej potrawy. Pozdrawiam i życzę miłego pichcenia. Cytuj
renigliwice Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Ja też dołączam się do tych serdecznych powitań. Na pewno wspólnie od siebie dużo się nauczymy. Pozdrawiam cieplutko. Renata :grin: Cytuj
Miuriel Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Witaj slawera. No to już wiem dlaczego tak późno poszło się spać. Mam propozycję dzisiaj ty robisz obiad. :grin: Cytuj
Dorota Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Witaj Slawera :grin: Cieszę się, że do nas dołączyłeś. Dobrze, że posłuchałeś żony - tutaj nic nie stracisz :grin: Życzę Ci miłej lektury "smacznego", a być może jakiś prosty przepis przypadnie Ci do gustu i zrobisz żonie jakąś miłą "obiadową" niespodziankę :grin: Pozdrawiam :) Cytuj
kate_76 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2007 Ja rowniez SERDECZNIE Cie witam sama jestem tutaj od niedawna a juz mam wrazenie ze jestem wsrod przyjaciol Tobie tego samego zycze katarzyna Cytuj
Justyna.K Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2007 WITAJ SLAWERA !!!Ja jestem od niedawna na tym forum a już czuję siuę jak między swymi.Bardzo miła atmosfera, super ludzie, ciekawe tematy napewno coś znajdziesz dla siebie.POZDRAWIAMY :grin: Cytuj
Marra Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 No ładnie jestem tu już kilka dni a nie przywitałam się :grin: Witam wszystkich!!!! Wspaniała serdeczna atmosfera, kultura na najwyższym poziomie! Jestem zachwycona, uruchamiam kompa i od razu na smaczny a nie na gryzrecznosciowe ja dotąd. DZIEKUJE !!! TAK TRZYMAĆ!!! Cytuj
renigliwice Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Witam Cię Mara serdecznie! Fajnie, że do nas dołączyłaś.Rzeczywiście jest tu miła atmosfera. To też jest moja ulubiona strona. Przepisy są raczej pewne, sprawdzone i jest z kim pogadać. Życzę Ci miłych wrażeń i smacznego kucharzenia. Renata :grin: Cytuj
ina12 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2007 Marra witam Ciebie bardzo serdecznie, kto na tą stronę wchodzi to pozostaje jej wierny. Ta utworzona strona posiada magnez i cieszę się że jesteś razem z nami, będziemy wszyscy wspólnie współpracować i przyrządzać te wspaniałe pyszności. Pozdrawiam Ciebie serdecznie i czuj się razem z nami tak dobrze jak u siebie w domu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi