Katarzyna Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Witaj IZO ! Nieraz tak bywa , żeby być bliżej trzeba wyjechać dalej. Dobrze że jesteś z nami, musisz tylko wiedzieć że to forum UZALEŻNIA :arrow: Cytuj
ina12 Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2007 Izo ja równiez witam Ciebie bardzo serdecznie wśród nas i cieszę się że trafiłaś na tą wspaniałą stronę. Pozdrawiam Cytuj
hazo Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 I ja chciałam się przywitać ze wszystkimi. Mam na imię Hanka i jestem z Warszawy. Trafiłam na to forum dzięki... sernikowi z jogurtów bałkańskich. A właściwie dzięki linkowi przy przepisie podanym na innym forum. Mam nadzieję, że zagoszczę tu na dłużej. Cytuj
wiola344 Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 :grin: Witam cie hanka i mam nadzieje że bedziesz z nami dłłłuuugggooo :razz: Cytuj
basga Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Witaj Haniu wśród nas,napewno zostaniesz z nami i pomysłów na obiadki i desery Ci nie zabraknie. Cytuj
Wiolka Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 Witam bardzo serdecznie Izę i Hanię na naszym cudownym forum , dziewczyny znajdziecie tu mnustwo fajnych przepisów i nietylko witajcie wśrod nas . :grin: :razz: :razz: Cytuj
kasienia001 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Witam serdzecznie :grin: Mam na imię Kasia i jestem nauczycielką języka angielskiego. Korzystam z przepisów tego wspaniałego forum już od dłuższego czasu,ale dopiero teraz się loguję :razz: . Wszystkie wybróbowane przepisy zrobiły karierę w moim domku,a mąż domaga się więcej i więcej. Bardzo się cieszę,że takie forum istnieje :razz: pozdrawiam serdzecznie wszystkich forumowiczów!! Cytuj
iwona30 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Witam Cię Kasiu wśród Nas cieszę się że dołączyłaś do Nas zobaczysz nie pożałujesz. Pozdrawiam. Cytuj
basga Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Witaj Kasiu z Wrocławia wśród nas. Cytuj
mac51 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Witaj Haniu i Kasiu wśród "smaczniaków" :grin: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Katarzyna Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Witajcie Dziewczyny!!! Jak się zadomowicie to zpewnością nas nie opuścicie. Cytuj
wiola344 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 :razz: :razz: :razz: Witam cię kasiu wreszcie pojawił się ktoś blisko mnie :grin: napewno znajdziesz wszystko :razz: pozdrawiam . Cytuj
ina12 Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Witam Cię Kasiu w naszym rodzinnym gronie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi