Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich :razz: Jestem tutaj nowa i świeża ale powolutku się wkręcam :razz: Mimo że mam 17 latek i w zasadzie powinny mnie bardziej interesować dyskoteki to ja kocham GOTOWAĆ!!! :razz: I nie chwaląc się nawet nieźle mi to wychodzi :razz: Dyskoteki oczywiście też lubie hehe :razz: Niewiem po kim mam tą miłość do pichcenia... hmmm może po babci :razz: Świetnie gotowała :grin: I m.in dlatego miała takie powodzenie... no cóż przez żołądek do serca męzczyzny :razz: Ta stara anegdotka to święta prawda- kiedy np upieke coś dobrego i zawioze mojemu chłopakowi to poprostu jest dumny i taki uśmiechnięty :razz: Ach, ci mężczyźni... :razz: heh. Pozdrawiam gorąco!! P.S świetna stronka!!!! Natrafiłam na nią przypadkiem i naprawde jestem w szoku :razz: Super :razz: Obiecuje że wrzuce tu pare moich przepisików :-P I mam nadzieje że wkręce się do grona Smakowiczów :razz:

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam na naszej stronie nowe Forumowiczki: Hanię, Kasię i Marysię :razz: Cieszę się, że trafiłyście na nasze forum. Dziękuję za ciepłe słowa do Nas skierowane :razz: Mam nadzieję, że z naszymi przepisami będzie Wam się pysznie gotowało i smacznie piekło :grin: Z niecierpliwością czekamy na forum na Wasze inspiracje kulinarne :razz: Serdecznie pozdrawiam :razz:

Opublikowano

Witaj Marysiu!!! Już jesteś wkręcona i to pozytywnie :razz: Miło nam będzie z Tobą pitrasić :grin: My też uczymy się wzajemnie od siebie czegoś nowego, ważne jest żeby nie stać w miejscu tylko brnąć do przodu tyle jeszcze przed nami nowych smakołyków, które warto spróbować. Pozdrawiam :razz:

Opublikowano

dziękuję bardzo za te miłe słowa :razz: już czuje się przyjęta do tej "rodziny" :grin: Mam nadzieje że będzie nam się dobrze razem tworzyło :razz: Łyżki w dłoń i do dzieła :razz: hehe pozdrawiam :razz:

post-5833-1178553926_thumb.gif

Opublikowano

Witam Cię serdecznie wśród Nas chcę Ci powiedzieć że ta strona jest jak narkotyk wciąga jak szlak. Wiem to sama po sobie nie ma dnia żebym tu nie zerkła choć przez chwilkę choć jestem tu od niedawna będziesz zachwycona. Pozdrawiam.

post-5399-1178561436_thumb.gif

Opublikowano

Dziękuję, dziękuję i jeszcze raz dziękuję :razz: I muszę powiedzieć że stronka już mnie wciągnęła :razz: Jest fantastycznie :grin: pozdrawiam serdecznie wszystkie miłe panie a także wszystkich miłych panów :razz:

post-5833-1178613590_thumb.gif

Opublikowano

:grin:  Ja również witam cię serdecznie MARYSIU i jak mówia inni ta strona jest jak narkotyk wciąga w całości trudno tu nie zaglądać.Pozdrawiam i życze miłego kucharzenia. :razz:

Opublikowano

Witam nowych smakowiczów na forum ,szczególnie Ciebie Marysiu bo często cię tu widzę na tej stronce i jesteś z sąsiedniego województwa[coś mało nas tu jest z centralnej Polski] :grin:

Opublikowano

Oj joj joj ile osób mnie wita :razz: Ale fajnie :razz: Na stronke rzeczywiście często zaglądam bo od samego początku mnie wciągnęła :grin: A "sąsiadke" serdecznie pozdrawiam :razz: Niby małe grono ale daje o sobie znać :razz:

post-5833-1178631075_thumb.gif

Gość renata821
Opublikowano

Witam Wszystkich serdecznie. Muszę przyznać iż jestem dość świeżym nabytkiem forum i dopiero zaczynam się tutaj zadomawiać jednakże z całą pewnością będe tutaj częstszym gościem gdyż stona ta bardzo mnie urzekła. Zawsze lubiłam gotować ale nie miałam za bardzo na kim eksperymentować:grin: Odkąd wyszłam za mąż za cudownego mężczyznę, który lubi dobrze zjeść, postanowiłam zmobilizować wszystkie siły na doskonalenie mojej sztuki kulinarnej. W rozwijaniu tejże umiejętności wasza strona była dla mnie bardzo inspirująca. Chciałabym serdecznie podziekować za mnóstwo świetnych przepisów z których miałam okazję skorzystać, za rady, które okazały się bardzo przydatne i uprzedzam ,że z niecierpliwością czekam na kolejne. Pozdrawiam