LewTolstoj Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 cześć, witam się, jestem tu nowa. wskakuje w takim newralgicznym czasie, jakim są święta.. więc przy okazji - wszystkiego najsmaczniejszego :) Cytuj
LewTolstoj Opublikowano 29 Marca 2013 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2013 .. hej, jestem kobietą.. :) muszę szybko pozmieniać w profilu :) Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Hej :) witaj w smacznym gronie :) Cytuj
avva3 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Witam! po 2 letniej nie obecnośći na forum,,Mam na imie Dorota klikam z podkarpacia.Uwielbiam piec ciasta,gotowac troszke mniej.warto do was zaglądac bo przepisy sa naprawde SUPER!! Pozdrawiam wszystkich serdecznie!!! Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Witaj, witaj moja imienniczko :D Cieszę się, że o nas pamiętałaś i że dołączyłaś do naszego grona :D Dziękuję Ci za miłe słowa i serdecznie pozdrawiam 🙂 Cytuj
gabriellla Opublikowano 19 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2013 Dzień dobry, Gabriela- lubię gotować, a jeszcze bardziej jeść :-), więc bardzo mi się tu podoba. Cytuj
Gość sarecki Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Witam serdecznie. Tym razem składam życzenia wielkanocne. Serdeczne życzenia Wesołego Alleluja oraz dużo zdrowia i pogody ducha. Niech radość Wielkanocy napełni nasz serca nadzieją i obfitością łask od Chrystusa Zmartwychwstałego. Cytuj
Dorota Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Witamy na stronie, dziękujemy za życzenia świąteczne i również życzymy Wesołego Alleluja! :D Cytuj
kurczak Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Dzień dobry wszystkim :)) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi