damian87 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Witam, Jestem Damian wybitnym twórcą dań nie jestem ale uwielbiam konsumować:) Myślę, że się dogadamy.... Cytuj
basga Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2015 Witam wszystkich po dłuższej przerwie....trochę pracowałam,trochę chorowałam...ale jestem i Was pozdrawiam ze słonecznego Krakowa! Cytuj
Dorota Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2015 Witaj Basieńko 🙂 Bardzo się cieszę, że znowu jesteś z nami, życzę Ci dużo, dużo zdrówka i pozdrawiam 🙂 Ps. Dzięki za słoneczko, u mnie się przyda, bo już dobry tydzień jest zimno i leje... a my chcemy lato, bo idą wakacje! :biggrin: Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2015 Witam Cię bardzo serdecznie Buniu na smacznym forum :) Cytuj
KuchniaJulki Opublikowano 7 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2015 Cześć wszystkim :) Mam na imię Julka i mam 25 lat - ostatnio dopadła mnie choroba bycia fit, więc szukam rozsądnych i zdrowych przepisów na pyszne dania. Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2015 Witaj w smacznym gronie :grin: Powiem Ci, że chyba dobrze trafiłaś, bo my tu zdrowo gotujemy, no... przynajmniej się staramy ;-) A tak, na serio to myślę, że znajdziesz tutaj dużo fajnych inspiracji dla siebie 🙂 Pozdrawiam 🙂 Cytuj
DeliciousSB21 Opublikowano 17 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Witam, nazywam się Sławek i mieszkam w Warszawie. Gotowanie jest moim hobby praktycznie od zawsze, dlatego nad rejestracją nie zastanawiałem się chociażby przez ułamek sekundy. Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Edytowane 17 Lipca 2015 przez DeliciousSB21 Cytuj
Dorota Opublikowano 18 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2015 Witaj w smacznym gronie :) Marzenie może w przyszłości się sprawdzi - tego życzę! I również pozdrawiam :) Cytuj
MyCookBookSoko Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Cześć! Mam na imię Marta i od jakiegoś czasu prowadzę własnego bloga kulinarnego, na którego przy okazji zapraszam Was wszystkich bardzo serdecznie (blog: https://mycookbooksoko.blogspot.com; stona na facebooku: https://www.facebook.com/SokoCookBook?fref=ts). Interesuję się również sztuką dekoracji tortów oraz ciasteczek. Ze względu na moje uwielbienie jedzenia od 5 lat ćwiczę regularnie na siłowni - jakoś trzeba spalić te dodatkowe kalorie! :) Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Witam w smacznym gronie, bloga i przepisy widziałam, smakowicie się prezentują - gratuluję :) Cytuj
zyraffa Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2015 Cześć wszystkim :) Jestem Kornelia, uwielbiam gotować, ostatnio zainteresowałam się kuchnią tajską, więc od ponad miesiąca nie jem nic innego (czekolada się nie liczy :P ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi