Dorota Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Witaj Asiu wśród nas :oops: Cieszę się, że strona Ci się podoba i że jesteśmy Wam pomocni (Tobię i mężowi). Życzę dalszych udanych potraw, wypieków i miłej lektury Smacznego :roll: Pozdrawiam :oops: Cytuj
JustynaZ Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Witam wszystkich bardzo serdecznie Nazywam się Justyna, jestem z Bochni (to niedaleko Krakowa).Z kilkunastu stron kulinarnych jakie przeglądałam muszę przyznać, że ta mi się podoba najbardziej. Wydaje mi się najbardziej swojska i serdeczna. Na razie korzystam jedynie z Waszych przepisów, ale jak coś mi przyjdzie do głowy być może też coś umieszcze. Poza tym nie chciałabym powielać niektórych przepisów i nikogo urazić w ten sposób. Jestem mamą 2 synów- 2,5 latka oraz 4,5 latka (dają mi nieźle w skórę) i jak tylko znajdę chwilkę czasu nie omieszkam tutaj zaglądnąć. Pozdrawiam szczególnie Halinkę z Bydgoszczy, gdyż jest to moje miasto rodzinne, w Bochni mieszkam zaledwie od 5 lat. Na razie tyle, pozdrawiam wszystkich. Do następnego czytania. Cytuj
Dorota Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Witaj JustynkoZ na naszym forum :lol: Cieszę się, że do nas dołączyłaś i że masz o nas takie dobre zdanie, dziękuję :P Pozdrowienia dla całej Twojej rodziny, a szczególnie dla małych "urwisków' :lol: Cytuj
ina12 Opublikowano 13 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2006 Witam serdecznie Asię i Justynkę. Bydgoszcz z dnia na dzień staje się coraz piękniejsza, a że dzieci dają Tobie w skórę to ja się cieszę bo jest to normalne, świadczy o tym że są zdrowe i ruchliwe.Życzę aby dalej tak dobrze się rozwijały a z biegiem czasu jak wydorośleją to się wszystko unormuje. Asiu masz wspaniałego męża, mój mąż absolutnie nie zna się na pieczeniu ani na gotowanniu, natomiast chwalę go za to że jest utalentowany w innych kierunkach. Pozdrawiam Was serdecznie a osobno małe bobaski. Cytuj
amelia1 Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Bardzo serdecznie witam Asię, Agnieszkę i Justynę. Zyczę wam smacznego pichcenia!!! Cytuj
Katarzyna Opublikowano 14 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2006 Witamy Was dziewczyny ! Cieszymy się że nasze grono powiększa się o miłe forumowiczki. :lol: Dzielcie się z nami doświadczeniem i pysznymi przepisami, a jeśli coś Wam smakowało bardziej lub mniej też piszcie na pewno inni czekają na komentarze :P Pozdrawiam Cytuj
silviak Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Witajcie! Uwielbiam wasze przepisy i waszę stronę. Kurą domową nie jestem, ale pitrasić bardzo lubię, a że mieszkam w leśniczówce i mam męża polującego więc dziczyzna to moja specjalność no i oczywiście...... naleweczki i winka. Pa. Pozdrowionka Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Witaj Silviak na naszym forum :P Cieszę się, że przepisy i stronka Ci się podobają :lol: A co do dziczyzny to może wzbogacisz naszą stronę przepisami na potrawy z dziczyzną w roli głównej :lol: Z góry dziękuję i pozdrawiam :lol: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 Witaj Silvia ! Cieszymy się że jesteś z nami, mam nadzieję że zabawisz jakiś czas z nami i naszymi przepisami, oraz podzielisz się swoimi smakołykami :P Cytuj
cassandra Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 Mam na imie Beata, 13-letniego syna, meza i strsujaca prace. Gotowanie jest dla mnie przyjemnoscia. Wasza strona jest fantastyczna, nie tylko pelno tu swietnych przepisow, ale rowniez masa cieplych i zyczliwych ludzi. Dziekuje wam za to ze jestescie. :) Cytuj
renigliwice Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Witam Cię Cassandro bardzo serdecznie! Czekamy na Twoje przepisy i spostrzeżenia. Zyczę Ci miłych wrażeń kulinarnych. Renata Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 Witaj Cassandro :P Fajnie, że do nas dołączyłaś. Jak lubisz gotować to świetnie się składa, bo tutaj jest mnóstwo przepisów do wypróbowania. Czekam na Twoje spostrzeżenia i może jakieś własne przepisy :) Pozdrawiam gorąco Ciebie i Twoją rodzinę :lol: Cytuj
Miuriel Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Witam wszystkich. Zaglądam do was od jakiegoś czasu no i dzisiaj postanowiłam się ujawnić. Kucharka ze mnie średnia, ale bardzo lubię piec ciasta. Na pewno podzielę się niejednym sprawdzonym przepisem i na pewno wypróbuje wasze propozycje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi