monisia Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Małgos Anna Maria-siemanko kobitki :arrow: ja wam powiem tylko tyle,,,jak juz jesteście to wpadłyscie-to forum uzależnia hihiih przyszlam do parcy o 7 -jest 7,35 a ja nie zrobiłam nic tylko czytam coście wczoraj powypisywały hihihi ;-) fajnie że jesteście :arrow: Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Witaj Aniu na naszym forum ;-) Fajnie, że skorzystałaś z naszych przepisów, a co ważne że Ci smakowały. Gdybyś miała z jakimś przepisem problem - to pytaj, na pewno Ci pomożemy. Życzę Ci smacznych obiadków i udanych wypieków :arrow: Pozdrawiam :arrow: Cytuj
elmo_23 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Witam serdecznie nowych smakoszy:) Cytuj
Rybka1103 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Witam wszystkich:) Trafiłam tu przez przypadek w poszukiwaniu przepisu:P I mam nadzieję, że zostanę tu dłużej:) Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Witaj na forum ;-) Ja też mam nadzieję, że zostaniesz u nas dłużej. Czyżbyś była zodiakalną "rybką" - tak jak ja :arrow: :arrow: Pozdrawiam :arrow: Cytuj
renigliwice Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Ja też witam Cię gorąco wśród nas , Rybko! Fajnie, że do nas przypłynełaś. Renata ;-) Cytuj
ina12 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Witam Cię rybko serdecznie, nie mam wątpliwości, napewno zostaniesz z nami na stałe. Pozdrawiam Cytuj
Dorunia Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Witam cieplutko Anię i Rybkę wśród nas. ;-) Cytuj
Rybka1103 Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Witaj na forum ;-) Ja też mam nadzieję, że zostaniesz u nas dłużej. Czyżbyś była zodiakalną "rybką" - tak jak ja :arrow: :arrow: Pozdrawiam :arrow: Właśnie stąd się wzięła Rybka:P urodzinki mam 11 marca:) czyli już niedługo...:arrow: Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 ;-) acha, a ja z końca lutego - więc też Rybka :arrow: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Wszystkim Nowym Smaczniakom Gratuluję świetnego wyboru strony i życzę wiele udanych przygód kulinarnych zakończonych zdobyciem szczytów wśród najbliższych ;-) Pozdrawiam Tak trzymajcie :arrow: :arrow: Cytuj
JustynaZ Opublikowano 8 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2007 Witam także wszystkich nowych smakoszy ;-) Zapewniam, że znajdziecie coś tutaj dla siebie i wciągnie Was to forum tak jaki i mnie. Pozdrawiam serdecznie, Justyna. Cytuj
Jolanta Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 WITAM !!!Jestem nowa uzytkowniczka forum juz od roku ogladam wasze przepisy ale dopiero teraz sie zdecydowalam zeby sie zalogowac szkoda ze jeszcze nie wychodzi mi wysylanie przepisow bo moze cos zle robie.A co do przepisow sa wspaniale bardzo duzo juz robilam a szczegolnie slodkosci chociaz mieszkam za zagranica to jakos sobie radze z produktami potrzebnymi do wypiekow mam na mysli np. drozdze.Ciesze sie ze jestem w tak wspanialej grupie kucharzy :razz: .Serdecznie wszystkich pozdrawiam a szczegolnie Justyne K ktora mi powiedziala o tym forum przywitalnym no i Zuziorka!!!!!! Cytuj
Katarzyna Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Świetnie że jesteś Jolanto! Jesteśmy tu po to żeby sobie pomagać więc im nas więcej tym więcej pewności że ktoś z nas będzie mógł pomóc :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi