Dorota Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Witaj Ineczko :mrgreen: Zrobiłam tę sałatkę, domownikom bardzo, bardzo smakowała. Z czystym sercem polecam wszystkim, bo warto :D Dziękuję za ten przepis i serdecznie Cię pozdrawiam Ineczko ;) 1 Cytuj
ina12 Opublikowano 15 Lipca 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 Dorotko bardzo dziękuję za wypróbowanie tej sałatki. Miło mi jest że sałatka bardzo smakowała. Pozdrawiam również serdecznie Ciebie, Marcina, a szczególnie MATEUSZKA. Cytuj
jekusek Opublikowano 15 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2010 Chciałam się upewnić , czy te buraczki mają być takie ugotowane na pół twardo ?Tzn po zagotowaniu trzeba je zaraz wyjąć z wody i obrać a potem zetrzeć ? Cytuj
Dorota Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2010 Buraki mają być ugotowane (mają być miękkie), potem należy je ostudzić, można włożyć je do zimnej wody w tym celu, potem obrać ze skórki i zetrzeć na tarce. Ps. Ineczko sałatka naprawdę jest pyszna, każdy otworzony słoik znika w zaskakującym tempie :) Dziękuję za pozdrowienia dla naszej trójki i również serdecznie Cię pozdrawiam w te upalne dni :) Cytuj
Beella Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2010 Zamiast kapusty ja daję do tej sałatki paprykę pokrojoną w cienkie paseczki,ale to rzecz gustu kto co lubi.Sałatka pycha:) Cytuj
Mandi111 Opublikowano 25 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2010 Przepis bardzo fajnie wygląda, a wasze zdjęcia sałatki są obłędne. Zaopatrzę się w składniki i tez we wtorek wypróbuję 🙂 Cytuj
figiel Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2010 Zastanawiałam sie jak moze smakowac burak z kapusta ...wczoraj zrobiłam trochę na próbe , bo wekowałam buraczki i zaraz wypróbowałam część z kapustą ....SUPER SMACZNE -!!! jak ktos napisał smak podobny do konserwowej kapusty czerwonej . Dziekuję Halinko za przepis - POLECAM !!!! Cytuj
Dorunia Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2011 Robiłam wczoraj tę sałatkę z dwóch porcji,ale mąż powiedział,że trzeba jeszcze zrobić,bo chyba będzie mu smakowała 🙂 Cytuj
Dorota Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2011 Właśnie, tę sałatkę trzeba zrobić od razu z podwójnej albo potrójnej porcji, bo jest bardzo smaczna, a zimę idzie jak ciepłe bułeczki ;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi