ada5 Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Dzięki Basiu wstawiam buraczki i zabieram się do pracy. Pa, pa. Cytuj
ina12 Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2007 Ada, Basia dobrze zrobiła i doradziła, jak by miały być obrane to ja bym zaznaczyła. Pozdrawiam Cytuj
baśka96 Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Uznałam że sałatka już dojrzała i jeden słoiczek otworzyłam , w smaku sałatka jest bardzo dobra, rodzinka stwierdziła przy wczorajszym obiedzie że jest ok, zamierzam więc zrobić jeszcze jedną porcję.Jeżeli lubi ktoś buraczki to bardzo ją polecam.Najciekawsze w tej sałatce jest to , że gdybym jej osobiście nie robiła to trudno byłoby mi uwierzyć że jest z buraczków i białej kapusty, ponieważ smakiem przypomina mi kapustę ale........ czerwoną . Tak na marginesie to smak tej sałatki kojarzy mi sie z dzieciństwem, kiedyś chyba była w sklepach podobna sałatka- gotowiec, a moze teraz też jest? Ale sie rozpisałam, Ineczko sałatka bardzo dobra, oceniam na 5 ,dziękuję za przepis, pozdrawiam. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 17 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Jak to się stało że mi umknął ten przepis ;) Była ciocia to bym ją ugościła ale to nic jak ją zrobię to jej prześlę. Pozdrawiam serdecznie i dziękujś Ci Halinko za kiolejny świetny przepis. ;) Cytuj
ina12 Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2007 Basiu dziękuję bardzo za ocenę i cieszę się że Tobie i rodzince ta sałatka smakuje. Kasiu myślę że i Tobie ona również będzie smakować. Pozdrawiam Cytuj
Jolcia Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Halinko wreszcie zrobiłam sałatkę i przyznaję,że jest bardzo dobra. Zrobię kolejną porcję i zawiozę siostrze,bo ona lubi moje przetwory. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
ina12 Opublikowano 28 Września 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 Jolu dziękuję że dałaś znać i cieszę się że sałatka smakuje. Ja będę robiła ją w przyszłym tygodniu i jeszcze zrobię buraczki na przystawkę, jak będą smaczne to dodam przepis. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Dziś przyszła pora na tę sałatkę robię od razu z podwójnej porcji później dodam zdjęcia. :wink: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 buraki kapusta i cebula właśnie się gryzą. :wink: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Halinko, późno,bo późno ale wczoraj zabrałam sie za tę sałatkę. Stwierdziłam,ze kapusta jest w sam raz a i buraczkom niczego nie brakuje. Zmieniłam tylko jedno -obrałam buraczki, bo robiłam jeszcze do obiadu, a wywar użyłam do barszczyku -ale w niczym to nie przeszkodziło. Sałatka wyszła fajna - nawet surowa. Troche skróciłam czas "leżakowania" z braku czasu - zabrałam sie od rana i wieczorem zawekowałam, bo dzisiaj niestety jestem w pracy. Zdopingowała mnie do robienia tej sałatki tak późno myśl o Komuni synka w maju - przydadza sie swoje gotowce. Wstawiłam Ci 5. Postaram sie dodać zdjecia - zrobiłam ale jeszcze nie zgrałam. Halinko, bardzo dziękuję za fajny przepis. Pozdrawiam Cie serdecznie Cytuj
ina12 Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Justynko przepraszam że przegapiłam Twoją wiadomość i nie wiem jak to się stało. Agnieszko cieszę się że sałatka smakuje i bardzo dziękuję za wystawioną ocenę. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
carolina0 Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 znam ta salatke zapasteryzowalam ja w sloje na zime, jest bardzo dobra...... polecam..... Cytuj
niuniaczek Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Wreszcie dostałam się do komputera w domu. Dodaję zdjęcie obiecanej sałatki. Bardzo nam smakuje. Z pewnością zrobię jeszcze pozdrawiam 1 Cytuj
IGA Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Również znam tę sałatkę i uważam, że jest wyśmienita. Polecam wszystkim, którzy jeszcze nie wypróbowali. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi