tuska Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Mam pytanie czy suszone grzyby namoczyć i podsmażyć?Pozdrawim Tuska Cytuj
teresap Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 tuska wydaje mi się że trzeba namoczycroić i pokroić Cytuj
walentyna Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Witam :-( zrobiłam tę karkówkę , była b.dobra , cebulka i suszone grzybki dodały specyficznego smaku , sosik lekko słodkawy , podałam z podsmażonymi ziemniakami . W niedzielę zrobię schabik po włosku , który Ulinek poleca. Cytuj
lily Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 karkówke zrobilam dzisaj na obiad,jak dla mnie troszke za duzo octu, ale moim chłopcom smakowała bardzo,następnym razem wyprobuje wersje z winem.pozdrawiam ;) :) :D Cytuj
Selena Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zrobiłam tę karkóweczkę, dałam winko zamiast octu i posypałam delikatnie cynamonem dla smaczku. Rewelacja, wszyscy zachwyceni i przepis poszedł w obieg. Cytuj
Emma Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Ja również robiłam tę karkówkę już wielokrotnie,ale tylko z zastosowaniem pieczarek.Różni się ona wyglądem od tej na zdjęciach powyżej.Mój sos także wyszedł gęstszy,ale ten smak jest nieziemsko cudowny.Pyszności...poprostu super.Wielkie dzięki za przepis :arrow: Cytuj
lamie Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 i ja też się skusiłam :)) i mimo, że nie lubię grzybów (i nie jadłam ich od dzieciństwa, dziś był mój pierwszy raz) bardzo mi smakował Twój pomysł na karkówkę. Z tym, że zamiast octu dodałam czerwone wino :)) Cytuj
ilka76 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Bardzo nam smakowała ta karkówka. Myślę, że niebawem będzie powtórka:) Cytuj
magdalenka_23 Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2010 witaj Ulinek77 . Twój przepis znów zagościł na moim stole. Podnosze go więc bo wart jest przypomnienia :wink: Cytuj
Dany Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2010 Ktoś mnie oświeci co to jest 2,5 łyżki magii?? .. Cytuj
reneeee6666 Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2010 super przepis polecam tym którzy jeszcze nie spróbowali https://kabaret.tworzymyhistorie.pl/3816_kabaret_lowcy.b_szpiedzy.php Cytuj
Katarzyna Opublikowano 26 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2010 Ja chyba też się skuszę na taka wersję karkówki :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.