Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Witam :-( zrobiłam tę karkówkę , była b.dobra , cebulka i suszone grzybki dodały specyficznego smaku , sosik lekko słodkawy , podałam z podsmażonymi ziemniakami . W niedzielę zrobię schabik po włosku , który Ulinek poleca.

  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Zrobiłam tę karkóweczkę, dałam winko zamiast octu i posypałam delikatnie cynamonem dla smaczku. Rewelacja, wszyscy zachwyceni i przepis poszedł w obieg.

  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja również robiłam tę karkówkę już wielokrotnie,ale tylko z zastosowaniem pieczarek.Różni się ona wyglądem od tej na zdjęciach powyżej.Mój sos także wyszedł gęstszy,ale ten smak jest nieziemsko cudowny.Pyszności...poprostu super.Wielkie dzięki za przepis :arrow:

  • 1 rok później...
Opublikowano

i ja też się skusiłam :)) i mimo, że nie lubię grzybów (i nie jadłam ich od dzieciństwa, dziś był mój pierwszy raz) bardzo mi smakował Twój pomysł na karkówkę. Z tym, że zamiast octu dodałam czerwone wino :))

  • 4 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.