ela2225 Opublikowano 15 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2006 ZrobiłAm z pieczarkami i formę wylizywaliśmy. Pycha dzięki za przepis Cytuj
behatka Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 Karkówkę robiłam już dwukrotnie, jest pyszna. Raz ją serwowałam na imprezie rodzinnej, wszystkich zachwyciła i przepis poszedł dalej. Cytuj
tonik17 Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2007 no ja tez jestem za winkiem. Doda smaku i troszke mieso skruszeje Cytuj
ulinek77 Opublikowano 12 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Jak zauważyliście na fotce - owszem ta karkówka była nie podsmażana - i to może jest cały cymes - bo i tak i tak jest smaczna tylko podsmażana daje ten właśnie sosik - GęSTY sosik :) Cytuj
renigliwice Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2007 Nabrałam smaku na Twoją karkówkę. Zrobię to na niedzielny obiad. Dziękuję za przepis i pozdrawiam. :) Cytuj
Gość janet Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 czy ta karkowke piecze sie pod przykryciem i w ilu stopniach i czy trzeba ja najpierw obsmazyc Cytuj
Gość janet Opublikowano 15 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2007 karkowke wczoraj zrobilam wyszla pyszna bardzo smakowala mojemu mezowi i ja podsmazylam polecam Cytuj
ulinek77 Opublikowano 1 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2007 Ostatnio spotkałam się z opinią, że w naczyniu żaroodpornym jedynie ta karkówka wychodzi wysmienicie. Co wy na to? Jak wy to przygotowywałyście? czekam na odp........ :wink: Cytuj
krysia50 Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Uline77 wczoraj zrobiłam tą pieczeń ale z winem pychotka dziękuję za przepis pozdrowionka Cytuj
ulinek77 Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 No - z winem to jeszcze nie robiłam-ale kto wie......... Kazda opinia jest warta rozważenia. Polecam też schab po włsoku - to coś w tym samym stylu :razz: Cytuj
magda123-m1 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Własnie zrobiłam karkówke!! Jest pyszna dodałam suszone grzyby i nieco wiecej wody do sosu bo wydawał mi sie za gęsty!! polecam wszystkim jest rewelacyjna a przepis podsunełam tez znajomym. NIEBO W GĘBIE!!!!!!!! :wink: Cytuj
ulinek77 Opublikowano 27 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Słuchajcie miłe panie - co do zdjęcia - to faktycznie -zrobiłamtu karkówkę bez podsmażania i smakwała wybornie. Natomiast jesli ktoś lubi z sosikiem to polecam właśnie obsmażanie -dzięki któremu zdobędziemy ten właśnie sosik. No i co do grzybów - ja robie tak jak podałam w przepisie.... polecam schab po włosku - rewelka Cytuj
EWA1992 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2007 Już mam wszystkie składniki na karkówke... Specjalnie pojechaliśmy kupić,jestem bardzo ciekawa jak mi wyjdzie i oczywiscie jak smakuje to najważniejsze. Bo na zdjęciu danym przez ulinek77- wygląda przepysznie!!! Jutro zdam relacje. Pozdrawiam Ewa. Cytuj
EWA1992 Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Moja karkówka siedzi już w piecu i czekamy z niecierpliwością ja i mój mąż... :wink: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.