Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

  • 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Jak zauważyliście na fotce - owszem ta karkówka była nie podsmażana - i to może jest cały cymes - bo i tak i tak jest smaczna tylko podsmażana daje ten właśnie sosik - GęSTY sosik :)

Opublikowano

Nabrałam smaku na Twoją karkówkę. Zrobię to na niedzielny obiad. Dziękuję za przepis i pozdrawiam. :)

Opublikowano

karkowke wczoraj zrobilam wyszla pyszna bardzo smakowala mojemu mezowi i ja podsmazylam polecam

  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ostatnio spotkałam się z opinią, że w naczyniu żaroodpornym jedynie ta karkówka wychodzi wysmienicie. Co wy na to? Jak wy to przygotowywałyście? czekam na odp........ :wink:

  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

No - z winem to jeszcze nie robiłam-ale kto wie......... Kazda opinia jest warta rozważenia. Polecam też schab po włsoku - to coś w tym samym stylu :razz:

Opublikowano

Własnie zrobiłam karkówke!! Jest pyszna dodałam suszone grzyby i nieco wiecej wody do sosu bo wydawał mi sie za gęsty!! polecam wszystkim jest rewelacyjna a przepis podsunełam tez znajomym. NIEBO W GĘBIE!!!!!!!! :wink:

Opublikowano

Słuchajcie miłe panie - co do zdjęcia - to faktycznie -zrobiłamtu karkówkę bez podsmażania i smakwała wybornie. Natomiast jesli ktoś lubi z sosikiem to polecam właśnie obsmażanie -dzięki któremu zdobędziemy ten właśnie sosik. No i co do grzybów - ja robie tak jak podałam w przepisie.... polecam schab po włosku - rewelka

Opublikowano

Już mam wszystkie składniki na karkówke... Specjalnie pojechaliśmy kupić,jestem bardzo ciekawa jak mi wyjdzie i oczywiscie jak smakuje to najważniejsze. Bo na zdjęciu danym przez ulinek77- wygląda przepysznie!!! Jutro zdam relacje. Pozdrawiam Ewa.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.