EWA1992 Opublikowano 28 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2007 Karkówka pycha!!! Dodałam pare grzybków suszonych oprócz pieczarek. Podałam z kluskami śląskimi i buraczkami smażonymi... Mój mąż aż się oblizywał. Tylko jak dla mnie sos troszke za gesty następnym razem dodam więcej wody. Pozdrawiam Ewa. Cytuj
kaja Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Witam Przepraszam za takie proste pytanie ale nie mam naczynia zaroodpornego można to mięso piec w brytfance Cytuj
Dorota Opublikowano 6 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2007 Myślę, że można to mięso piec w brytfance, i dodatkowo brytfankę można wyłożyć folią aluminiową. Powodzenia :wink: Cytuj
janett30 Opublikowano 19 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2007 Zrobilam wczoraj na obiad wg. twojego przepisu ale jest to tak niesmaczne ze nie ma kto tego zjesc.. Coż czlowiek uczy sie na błedach.. Cytuj
ulinek77 Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zrobilam wczoraj na obiad wg. twojego przepisu ale jest to tak niesmaczne ze nie ma kto tego zjesc.. Coż czlowiek uczy sie na błedach.. NO TAK ALE WEDłUG KTóREGO PRZEPISU POWINNA BYS BARDZO SMACZNA WEDłUG MEGO PRZEPISU -robie ta karkowke juz jakis czas i nigdy nie byla zła.......... Cytuj
Jolanta Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Mowiac szczerze ja tez robilam niedawno ta karkowke i moim domownikom tez nie smakowala ten sos byl za kwasny i mdly sory ze tak pisze ale to jest moje zdanie i moj smak :razz: . Pozdrawiam. Cytuj
Emka Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2007 Ja też piekę karkówkę w podobny sposób tylko zamiast zalewą polewam ketchupem i jest bardzo pyszna, do tego gotuję ziemniaczki no i oczywiście surówka. Cytuj
graz122 Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Cześć! Ulinek77 . mięsko z Twojego przepisu jest suuper dobre , :razz: :razz: często robię karkówkę ,ale tradycyjnie piekę z cebulką i dodaję pieczarek doprawiając tylko przyprawą paprykową knorra .Ale Twój przepis już na oko wydał się dobry ,zamieniłam tylko ocet na czerwone pół-wytrane wino. I super dobre ,palce lizać .Także nie wiem dlaczego komuś nie wyszło -myślę ,że to tylko potknięcie w trakcie gotowania. Czekam na kolejne Twoje przepisy i na pewno je wypróbuje.Cześć Cytuj
krysia50 Opublikowano 16 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2007 Witam. Trudno mi powiedzieć czemu komuś nie smakowało, bo ja dałam przepis koleżance i robi furorę. Zrobiła ten karczek na komunię i goście się zachwycali, a przepis powędrował nawet do Niemiec - bo tak im smakowało. Ale wiadomo są smaki i smaczki. Pozdrowienia. Cytuj
magdalenka_23 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2007 mięsko pyszne, bardzo ciekawy smak sosu, delikatnie słodki. dodałam pieczarki i ocet jabłkowy. z mojej strony dorzuciłam jeszcze trzy ząbki czosnku zmiażdżone na prasce. według mnie sos nie był mdły ani kwaśny, tylko...........PYCHA......dzięki za super przepis. a na dowód zdjęcia :evil: Cytuj
ulinek77 Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2007 fajnie..że smakował. :razz::evil: Cytuj
Gość Maua Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Karkówka rewelacja :grin: Polecam z ryżem :P Mam też pytanie, jeśli się zdecyduję zrobić z winem, to ile go dodać, zeby było w sam raz? Pozdrawiam :P Cytuj
sylwia791 Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2007 chciałam napisać ze znow zrobiłam ten karczek jest poprosu rewelacyjny ja zrobiłam z mrożonymi prawdziwkami rewelacja Cytuj
teresap Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Witam wszystkich a w szczególności ULINEK Ja też zrobiłam Grzybków dałam 1,5kg , zamiast octu winko wytrawne i trochę cukru miej DZIĘKUJE ZA PRZEPIS I POZDRAWIAM Oto efekt Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.