Ilona Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Czy ktoś posiada przepis na knyszę? Nie udało mi się znaleźć... Cytuj
Dorota Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Witaj Ilonko :) Mam coś takiego: Przekroić dużą bułkę. Dolną cześć bułki posmarować majonezem, polać ketchupem, następnie posmarować dużą ilością kremu chrzanowego, posypać kukurydzą i pokrojonymi w kostkę ogórkami konserwowymi, na to plasterek żółtego sera, ciepły kotlet (hamburgerowy, lub domowy – np. mielony), posmarować kremem chrzanowym, ponownie plasterek sera i kotlet, później znowu warstwa majonezu, ketchupu i kremu chrzanowego, posypać kukurydzą i pokrojonymi ogórkami konserwowymi – w końcu :) to wszystko przykryć górną częścią bułki. Potem tylko otwierać szeroko buzię i zajadać się :-) (a w pobliżu należy mieć sporo chusteczek higienicznych :-) ) Cytuj
monilek26 Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Ostatnio jadłam takie cudo we Wroclawiu na mieście i powiem szczerze że nie byłam tym zachwycona :-) Pewnie te domowe są o niebo lepsze :-) Pozdrawiam Cytuj
Ilona Opublikowano 25 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Dorotko, bardzo dziękuję! Może w weekend zaskoczę męża.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi