Ilona Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Mąż ma ochotę na pitę, nawet zakupił już chlebek. Ale nie bardzo wiem z czym to się je, tzn wiem ze warzywa, ser lub mięsko ale jakiś sos, jakie warzywa są najlepsze? Cytuj
Marcin Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 Poczytaj w tych wątkach: Sałatka na zimę !!! (podobno nadaje się do chlebka) Kebab taki jak w pizzeri (podobnie) I dla uzupełnienia przepis na sam chlebek (Ty go już masz, ale może następnym razem sama upieczesz :-) ) Chlebek PITA Cytuj
DeLarge Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 spróbuj może z gyrosem, kebabem a sosik to może tzatziki Cytuj
Ilona Opublikowano 27 Lipca 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 No tak, znalazłam przepis po kupnie chleba. :-) Ale następnym razem będzie z mojego wypieku! :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi