Marcin Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Nasze forum ma opcję pokazywania kto ma dzisiaj urodziny - i właśnie dzisiaj wyskoczyła tam informacja, że urodziny obchodzi DeLarge :-) Dlatego też wraz z Dorotą składamy Ci życzenia wszystkiego najlepszego i najsmaczniejszego :-) Cieszymy się, że często przebywasz na naszym forum i dzielisz się swoją wiedzą kulinarną i nie tylko. Przy okazji informacja o tym gdzie wprowadzić datę swoich urodzin, bo widzę, że bardzo mało osób ją ustawia. Wchodzimy do "Panelu użytkownika", wybieramy opcję "Edytuj informacje o profilu" - i pierwsza z góry to właśnie data urodzin. Jeżeli wprowadzicie ją informacja o Waszych urodzinach będzie pojawiać się w dolnej części forum. Cytuj
DeLarge Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 dzięki serdeczne za życzenia...zrobiłbym jakąś kolacyjke dla was wszystkich ale...no chyba że wirtualnie...jeszcze raz dzięki Cytuj
Marcin Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 No cóż - trudno - niestety Internet jeszcze nie jest na tyle rozwinięty, żeby można przesyłać co innego niz literki :-) Ale życzę smacznego Twoim gościom/domownikom :-) Cytuj
Bernimek Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 I ja przyłączę się do w/w życzeń! Wszystkiego najlepszego !!! Cytuj
DeLarge Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 po prostu jeszcze raz dzięki serdeczne....kolacja wyszła pycha tylko że zrazy się lekko przysmażyły...ale tylko lekko...a dziś w końcy ukochany urlop, jadę w bieszczady...wracam w niedzielę wieczorem Cytuj
Marcin Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Ja w tym roku urlop też zaczynałem (niestety zaczynałem) dzień po urodzinach :-) Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Miłego wypoczynku DeLarge :-) :-) :) Cytuj
DeLarge Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 dziś właśnie wróciłem, było świetnie czasem tylko popadało, zdobyłem kilka szczytów. jeśli będziecie kiedyś w Wetlinie to szczerze polecam odwiedzić zajazd "Pod Połoniną" i skosztować placków po bieszczadzku Cytuj
Magdalena Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Spóżnione, życzenia , ale szczere . Drogi lewku !!! samych dobrych dni w roku ,zdrówka, spełnienia marzeń i dużo miłości życzy Magdalena !!! :mrgreen: Cytuj
DeLarge Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 dzięki serdeczne Magdalena :mrgreen: Cytuj
basga Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Już roczek przeleciał i znowu masz śWIęTO więc wszystkiego najlepszego:zdrowia,szczęścia,spokojnych uczniów,udanych wakacji i wogóle spełnienia marzeń! Cytuj
Dorota Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Wszystkiego najlepszego w dniu Twoich Urodzin DeLarge i spełnienia najskrytszych marzeń :-D :-D :-D Cytuj
Dorunia Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Wszystkiego najlepszego DeLarge w dniu Twojego święta...STO LAT!!! Cytuj
iwona30 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 DeLarge wszystkiego najlepszego w dniu urodzin dużo zdrowia i niech Ci się spełnią wszystkie najskrytsze marzenia. Iwona. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi