Nikita79 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Polecam - ja ja kocham :-) 2 piersi z kurczaka 1 seler konserwowy w słoiczku 1 puszka kukurydzy 1 puszka ananasa majonez pieprz sól gotujemy piersi w lekko osolonej wodzie -(mozna w bulione) po ugotowaniu i ostudzeniu dziubiemy na drobne włukna i mieszamy z selerem ,kukurydza oraz rowniez na drobno podziubanym ananasem poczym dodajemy majonez, pieprz i sol (tu proporcje zaleza od naszych upodoban) mozna rowniez dolac troszke soku z ananasow. Naprawde polecam !!! :-) Cytuj
ali Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 a seler w jakiej postaci? surowy? grube oczka? Cytuj
ina12 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Seler dodaje się konserwowy z słoika, to znaczy że nie jest surowy. Trzeć nie potrzeba bo jest odpowiednio już pokrojony. ina12 Cytuj
Nikita79 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Seler konserwowy ze słoiczka - tak jak kolezanka wspomniała w poscie powyzej Ja osobiscie nie przepadam za smakiem świezego selera ale w tej postaci bardzo mi smakuje Pozdrowionka :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi