Pola Połetek Opublikowano 16 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2006 Tak, na pewno dwie torebki, ale jeśli wolisz mniej aromatyczny, to możesz dodać tylko jedną :P. Wszytko zależy od Twoich upodobań. Pozrawiam, Pola. Cytuj
Gość mogo Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Upiekłam dwa mniejsze pierniki z dwiema torebkami przyprawy, jednego już nie ma. Nie wiem czy drugi przetrwa do świąt. Myślałam, że będzie "przepiernikowany", ale wyszedł ok! Pozdrwiam wszystkich, życzę Wesołych Świąt i udanych wypieków. Dziekuję za przepis! Cytuj
kaska Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 piernik zapowiada się rewelacyjnie,muszę go wypróbowac, dziekuje za przepis ,Kasia Cytuj
kaska Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 piernik upiekłam , ukroiliśmy z mężem po kawałeczku , niebo w gębie, resztę szybko schowałam, bo groziło nam że go wciągniemy od razu cały, dziekuje za super przepis, gorąco pozdrawiam kasia Cytuj
Pola Połetek Opublikowano 5 Września 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Września 2010 Witajcie!! Długo tu nie zaglądałam, a tu tyle miłych słów pod adresem mojego piernika :mrgreen:. Bardzo się cieszę, że wszystkim którzy go piekli smakował :mrgreen:. Niedługo znowu święta, więc i ja pewnie go upiekę. Z racji diety piekę niewiele ostatni, ale przynajmniej sobie poczytam i popatrzę :wink:. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi