Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 mleczne czekolady ( każda po 10 dag) 5 dag białej czekolady, 12 dag płatków migdałowych 4 łyżki whisky 2 łyżki masła, 2 łyżki śmietany kremówki 6 łyżek cukru pudru W kąpieli wodnej rozpuścić mleczną czekoladę, śmietanę i whisky. Osobno utrzeć lukier z 5 łyżek cukru pudru i 1 łyżki wody. Do ciepłej masy czkoladowej dodać masło, lukier i płatki. Włożyć do lodówki i zchłodzić. Tacę spryskać wodą i posypać cukrem pudrem. Z masy lepimy kulki które obtaczamy na tacy w cukrze pudrze, a następnie obtaczamy w startej na tarce białej czekoladzie. Smacznego. ina12

  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo ciekawy przepis, muszę kupić whisky. Sama za tym trunkiem nie przepadam, ale w tej postaci może i będzie dobre!! :mrgreen:

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.