rapsista Opublikowano 25 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2004 Ja musze powiedzieć że nie podoba mi sie zastoj panujący tutaj obecnie... bardzo lubie ten wortal ale od jakiegos czasu nie ma nic nowego... Powinna być częsciej aktualizowana, jedyne co sie smienia to przybywa troszkę wypowiedzi na forum. Czekam na nowe przepisy! Cytuj
rapsista Opublikowano 28 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2004 czy nikt nie podziela mojego zdania??? :/ Cytuj
Marcin Opublikowano 29 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2004 Witam. Jako, że ostatnio mieliśmy trochę zajęć (ślub, egzaminy dyplomowe) nie było czasu na zmiany - obiecuję jednak, że w niedługim czasie mile Was zaskoczymy. Dorota i Marcin Cytuj
rapsista Opublikowano 1 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2004 Czekam z niecierpliwością :D Cytuj
rapsista Opublikowano 5 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2004 :D :D :D :D :D Cytuj
rapsista Opublikowano 10 Października 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2004 Ale jestem natarczywa , ale dalej czekam i czekam, jeszcze nic nowego nie przyszykowaliście ? Ehhh te przepisy znam juz chyba na pamięc łącznie z komentarzami :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi