Gość wikpol Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 witam,poszukuje przepisu na ciasta;orzechowa kremówka,morelowiec z pierniczkami,ciasto serowo makowe,pawi ogon i ferrero roche.Jesli ktoś ma to bede wdzięczna.pozdrawiam. podam mój mail.tade0000tade@interia.pl :-) Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Ciasto serowo - makowe :-) zobacz tutaj Cytuj
Gość wikpol Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Dziękuje ci Dorotko za przepis.Pozdrawiam. Cytuj
basga Opublikowano 29 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2006 https://www.kuchnia.o2.pl/przepisy/obiekt_int.php?id_p=4249 tu jest link na PAWI OGON ale wiem,że może byc też zrobiony z biszkoptowych roladek,niestety nie mam przepisu. Cytuj
Pola Połetek Opublikowano 30 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2006 Hej! większość tych przepisów jest na extra smacznym! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi