Gość gosiaaa Opublikowano 27 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2004 hmm mam pytanie czy ma ktos z was co moglabym ugotowac na kolacje dla chlopaka w sumie to z okazji dnia chlopaka moze cos doradzicie bede wdzieczna z gory dzieki Cytuj
Gość gosiaaa Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 rok temu musialam sobie poradzic sama w tym chyba rowniez :) znowu zbliza sie dzien chlopaka trzeba cos ugotowac :) Cytuj
Dorota Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Gosiuuu, w tym roku zaproponuję Ci coś na kolację dla chłopaka :-D Coś na zimno, np.: :-D sałatkę czosnkowo-pieczarkową - tylko dla dwojga :-D :-D sałatkę z tuńczyka A na ciepło: :-D pewien bigos A może podzielisz się z nami, jakie dania przygotowałaś? Pozdrawiam :-D Cytuj
Nikita79 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Hejka. Niestety jestem na forum dopiero od niedawna wiec nie bylam w stanie polecic Ci cos w ubieglych latach , w tym roku jednak jestem wiec i polece: Smaczne krokiety z czerwonym jak milosc barszczem. :mrgreen: Oto link do przepisu: https://www.smaczny.pl/forum/index.php?showtopic=2754 Zycze udanej randki i smacznego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi