ina12 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 4 połówki brzoskwiń - surowe lub z puszki 1 puszka tuńczyka w oleju 4 łyzki majonezu 1 łyzka koncentratu pomidorowego sok z cytryny, liscie sałaty, cukier, pieprz, sól. Brzoskwinie pokroić w kostkę, zmieszać z tuńczykiem. Majonez połączyć z koncentratem pomidorowym, dodać przyprawy. Sosem tym oblać tuńczyka. Podawać można na liściach sałaty albo w połówkach brzoskwiń. ina12 Cytuj
Bernimek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ineczko ! Bardzo Mnie ten przepis zaintrygował. Jadałam już mięsa z owocami, ale rybkę ??? Wypróbuję z pewnością ... Cytuj
gosiek50 Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 O takiego zestawienia to jeszcze nie jadłam , ale musze wypróbować ,ciekawie się zapowiada . :mrgreen: :shock: :oops: Pozdrawiam Cytuj
gosiek50 Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Dziś na kolacyjke zaserwowałam mojej rodzince tuńczyka z brzoskwiniami i miłe zaskoczenie , półmisek opróżnili w bardzo szybkim tępie- dzięki Ineczko za kolejny fajny przepis. :mrgreen: :shock: :oops: Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.