Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4 połówki brzoskwiń - surowe lub z puszki 1 puszka tuńczyka w oleju 4 łyzki majonezu 1 łyzka koncentratu pomidorowego sok z cytryny, liscie sałaty, cukier, pieprz, sól. Brzoskwinie pokroić w kostkę, zmieszać z tuńczykiem. Majonez połączyć z koncentratem pomidorowym, dodać przyprawy. Sosem tym oblać tuńczyka. Podawać można na liściach sałaty albo w połówkach brzoskwiń. ina12

Opublikowano

Dziś na kolacyjke zaserwowałam mojej rodzince tuńczyka z brzoskwiniami i miłe zaskoczenie , półmisek opróżnili w bardzo szybkim tępie- dzięki Ineczko za kolejny fajny przepis. :mrgreen: :shock: :oops: Pozdrawiam serdecznie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.