Marcin Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Tak jak pisałem - wedle wszelkich znaków na niebie i ziemi po godzinie 23:00 wszystko powinno wrócić do normy. Pozdrawiam Marcin Cytuj
basga Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 NARESZCIE!!!!! Już jest OK Cytuj
Justyna.K Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Ja napisałam nowy przepis na ciasto chciałam zdjęcia dodać i niestety nie idzie :P mam się skontaktować z administratorem proszę o pomoc Cytuj
basga Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Szefuniu kochany-ja dalej muszę się logować jak chcę wejść na forum,wprawdzie nie za kazdym razem ale na innych forach jestem "zapamiętana" :sad: Mąż sprawdzał te ciasteczka i jest OK.... :sad: Cytuj
Marcin Opublikowano 18 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2008 Cóż. Przyznam, że i ja na innych forach opartych o podobny "silnik" jak nasze czasami jestem wylogowany. Nie wiem dokładnie z czym to jest związane. Niestety tak chyba być musi. Mam nadzieję, że występuje to zjawisko tak często jak mi, czyli rzadko? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi