ina12 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Bożenko piecze się je bez proszku do pieczenia. Serdecznie pozdrawiam. Cytuj
magdalenka_23 Opublikowano 7 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 halinko czy te ciasteczka da się przechować kilka dni w puszce?? z kilograma to musi ich wyjść starsznie dużo :mrgreen: Cytuj
ina12 Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2008 Magdalenko można je przechować, dosyć sporo ich wychodzi, ja nigdy nie liczyłam. Zrób z połowy porcji, piec musisz w temp. 200*C. Pozdrawiam Cytuj
Pączuszek Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Czy te ciastka piecze się bez proszku do pieczenia proszę o szybką odpowiedz. Cytuj
apsik Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Pączuszku może już za póżno,ale proszku się nie daje....mam nadzieję ,że się udały. Cytuj
teresap Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 „INA” –ja też upiekłam są dobre , DZIĘKUJE !!! Oto efekt ... . Troszkę nie wyszły, mam nadzieje że wybaczysz Cytuj
ina12 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Eluniu dziękuję za udzielenie odpowiedzi. Tereniu dziękuję, ja uważam że są udane. Pozdrawiam Cytuj
apsik Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Potwierdzam jeszcze raz,że ciasteczka są pyszniutkie-może świadczyć o tym to że po upieczeniu połowy porcji wyszłam do sąsiadki i jak wróciłam to niestety już nie było nic. :D Na zachętę dla Tych co nie robili zdjęcia,pozdrawiam Cię Halinko. Cytuj
figiel Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Ślimaczki extra ! Elu ja też sie przymierzam do tego przepisu ...od dłuższego czasu :D ,jakoś nie mogę sie zebrac . A Twoje wyglądają ,jak z cukierni :) ..... nie dziwie się ,że tak szybko zniknęły .....warto piec dla takich łasuchów :D Pozdrawiam Ciebie i autorkę przepisu :P . Cytuj
andy8 Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Prawdziwe ślimaczki ja narazie odpuszczam pieczenie bo za 2 tyg idę na wesele i chcę się w suknię zmieścić :D Cytuj
88kasia88 Opublikowano 9 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2008 a ja mam takie pytanko :) jak się je piecze?? blaszkę wysmarować tłuszczem i posypać bułką tartą czy mąką?? czy to bez różnicy?? Cytuj
apsik Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Kasiu przepraszam ,że odpowiadam dopiero dziś....ale najlepiej wyłożyć blaszkę takim specjalnym papierem do pieczenia i już nie trzeba smarować ani niczym sypać. życze udanych wypieków Cytuj
88kasia88 Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 trochę późno :razz: ale lepiej późno niż w cale :) ja wysmarowałam blaszkę margaryną a potem tylko mąką posypywałam. Na przyszłość będę wiedziała, że lepiej kupić papier do pieczenia :P Cytuj
ina12 Opublikowano 12 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 Eluniu ślimaczki piękne. Bardzo dziękuję za udzielone odpowiedzi i porady. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.