rossi Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2010 Jolciu dzięki za odpowiedż :( zrobię na pewno! Cytuj
aleksandrazet Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zrobiłam wczoraj na dzisiejszy obiad i oczywiście zepsułam :) Dodałam 1/3 szklankę octu ale wyszło dużo za mocne. Dogotowałam 2 woreczki ryżu i dodałam jeszcze puszkę ananasa wraz z sokiem i jest już o wiele wiele lepsze :razz: Podgrzeję i obiadek uratowany :) Dzięki za przepis :) Cytuj
Jolcia Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Aleksandrazet nie wiem czy dobrze przeczytałaś przepis ale ja tego kurczaka podaję na zimno jako przekąska.Na ciepło nie jadłam więc nie wiem jak będzie smakował. Pozdrawiam. Cytuj
aleksandrazet Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Wiem wiem, że na zimno, ale i tak był za kwaśny :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi