renigliwice Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 No i zrobiłam tę potrawę. Dziękuję Ci Jolciu za ten wspaniały przepis! REWELACJA!!!! Następnym razem zrobię jednak trochę więcej zalewy. Będzie to jedno z moich popisowych dań. Zachęcam innych do wykonania tego dania, bo naprawdę warto!!!! Pozdrawiam cieplutko. Renata :( Cytuj
Jolcia Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Cieszę się Renatko że kurczaczek ci smakuje. Pozdrawiam. :( :) Cytuj
renigliwice Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Smakuje i to jeszcze jak. Całuski za przepis. :( :) :grin: Pa Cytuj
behatka Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Dzięki za przypomnienie przepisu, takiego kurczaka robiłam kilka lat temu, a później w natłoku nowych przepisów zapomniałam o nim, a szkoda bo jest pyszny. Pozdrawiam. Cytuj
renigliwice Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Ja te kotleciki kroję na mniejsze kawałki, dzięki temu potrawa jest bardziej podzielna. Jeszcze raz Joluniu dziękuję za wspaniały przepis. 🙂 Cytuj
Terka Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Ja również zrobiłam tą potrawę,tylko zamiast octu dodałam kwasku cytrynowego i oprócz marchewki dodałam pietruszkę,por,seler podobnie jak do ryby po grecku,lubię dużo warzyw.Wyszło super!! Dzięki za wspaniały przepis. Cytuj
szanti Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Bardzo dobry ten kurczak ( a raczej indyczek :arrow: ) ja użyłam piersi z indyka. dziekuje za przepis. Fotke wstawię wieczorkiem Cytuj
Jolcia Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Szanti miło słyszeć że tobie też smakuje mój kurczak [ala indyk]. :arrow: Terka zaciekawiła mnie twoja propozycja dodanych warzyw. Cytuj
Emka Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Kurczaczek palce lizać, wspanialy i prosty przepis. Pokroiłam go na małe kawałki, obsypałam dość obficie przyprawami i jak spróbowalam po usmażeniu to się przerazilam taki był słony ale przygotowując zalewę nie soliłam jej no i kurczak uratowany.Jutro mam gości więc myślę, że ich zaskoczę takim przysmakiem. Cytuj
Jolcia Opublikowano 12 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Emka na pewno kurczaczek przypadnie do gustu twoim gością. Udanych odwiedzin. :razz: Cytuj
Olwia Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 Jolciu, zrobiłam tego kurczaczka i muszę powiedzieć, że jest przepyszny - zniknął bardzo szybko a rodzina chce jeszcze... Cytuj
Emka Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Jolciu odwiedziny się udały a kurczak gościom smakował bo nie został nawet mały kawałeczek, dzięki za ten przepis. Cytuj
Jolcia Opublikowano 13 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Dziewczyny bardzo się cieszę że goście zadowoleni. Pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi