ilka76 Opublikowano 27 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2008 U mnie nie ma imprezy bez tego kurczaka. Nie tylko u mnie bo przepis już powędrował w świat:)) Bardzo polecam! Cytuj
Jolcia Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Ilka u mnie też ten kurczak gości na każdej imprezce.Każda nowa osoba która go spróbuje bierze przepis. Pozdrawiam. Cytuj
Emma Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Dla mnie ta potrawa to również rewelacja.WIELKIE DZIĘKI za przepis!!! :) Cytuj
Jolcia Opublikowano 12 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Cieszę się Emma :) . Cytuj
figiel Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2009 Dla mnie bomba !!!!! Najlepszy na drugi-trzeci dzień .Niektórzy myśleli ,ze to rybka :mrgreen: Dzięki za przepis :D Cytuj
Kaliope Opublikowano 21 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Jolciu dzisiaj u nas wieczorem rodzinna uroczystość, przygotowałam z Mamą mnóstwo pyszności, m.in. Twojego kurczaczka... musiałam spróbować z ciekawości i stwierdzam, że jest PYSZNY!!! Dzięki za świetny przepis. Pozdrawiam ;) Cytuj
Jolcia Opublikowano 21 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2009 Bardzo się cieszę ;) Cytuj
mela Opublikowano 29 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2009 Jolka dzieki za ten przepis zrobiłam go w piatek,w sobote małżonek miał zły humorek:) czasm tak byawa:)ale jak zjadł kawałek tego mieska to "micha" mu sie rozesmiała i powiedział WYŚMIENITE!! dzieki JOLU:) Cytuj
Jolcia Opublikowano 30 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2009 Jednak do mężczyzny najlepiej dotrzeć przez żołądek :-D . Cieszę się Melu ,że skorzystałaś z mojego przepisu :D . Cytuj
ina12 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Jolciu dziękuję bardzo za pierwszorzędny przepis. Zdjęcie z małej ilości dodam któregoś dnia po odmrożeniu. Byłam dumna jak chwalili potrawy które zrobiłam osobiście z podanych przepsów na naszej stronie. Pozdrawiam Cytuj
Jolcia Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Ja też się cieszę Halinko jak goście chwalą moje potrawy :) . Uważam ,że nasze forum jest nieocenione.Wszystkie przepisy są świetne. Trafia się w gusty nawet najbardziej wybrednych. Pozdrawiam serdecznie :-D . Cytuj
ina12 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Jolciu dodaję obiecane zdjęcie i serdecznie pozdrawiam. Cytuj
rossi Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2010 Przepis już czeka spisany na kartce, będę robiła zaniedługo na imprezkę tylko z czym podajecie takiego kurczaka, jako przystawkę? :) Cytuj
Jolcia Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2010 Rossi po prostu stoi na stole podczas imprezy i każdy się częstuje. Nic do niego nie trzeba podawać. Ale warto go zrobić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi