jagra Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Napisałam przepis na ciasto wysłałam na forum, ale chciała bym, żeby mój przepis dołączył do reszty przepisów i tu zaczynają się schody bo nie wim jak to zrobić ,nie jestem zbyt biegła w obsłudze komputera.Pomóżcie! Cytuj
DeLarge Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 witam, czy chodzi Ci o ciasto MAKUMBA RENII? jeśli tak to widzę że sobie bardzo dobrze poradziłaś, pozdrawiam Cytuj
Marcin Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Witaj, Widziałem, że dodałaś ciasto do głównej kategorii przepisów - więc przeniosłem je do działu Słodkości, gdzie się obecnie znajduje - może więc dlatego myślisz, że przepis nie został dodany. Wejdź najpierw w forum Słodkości - tam go znajdziesz. PS: Żeby nie zachować porządek ten temat też przenoszę do działu z rozmowami niekontrolowanymi. Pozdrawiam Marcin Cytuj
jagra Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 witam, czy chodzi Ci o ciasto MAKUMBA RENII? jeśli tak to widzę że sobie bardzo dobrze poradziłaś, pozdrawiam Tak! To mój debiut na forum i dzięki za słowa pocieszenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi