Olusia Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Czy ktoś jeszcze jest miłośnikiem pikantnych potraw? Nie wyobrażam sobie życia bez chili, ostrych sosów itp., dodaje je prawie do wszytskiego Cytuj
DeLarge Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 polecam chrzan japoński wasabi a na marginesie to lubię ostre potrawy ale bez przesady bo czasem tak bywa że "pikantne" przyprawy potrafią wg mnie zabić smak potrawy, więc może nie do wszystkiego a jak już to z umiarem Cytuj
gosiek50 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Ostre jedzonko to nie za bardzo , bo szkodzi wątrobie , wszystko z umiarem. :mrgreen: :shock: Pozdrawiam Cytuj
monilek26 Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Za takimi super ostrymi potrawami to nie przepadam ponieważ zabijaja prawdziwy smak dania według mnie ale potrawy dobrze przyprawione ostrzejszymi przyprawami, czemu nie?? Pozdrawiam Cytuj
Kubasie Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Ja nie przepadam za ostrymi przyprawami oczywiście w nadmiaze, za to mój mąż owszem lubi ostre jedzonko.Jednak mój tata jada bardzo ostro tak że zjeść sie nie da.pozdrawiam smakoszy ostrych dań. :) Cytuj
Marcin Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 Ja np. jak kupuję sobie sok pomidorowy czy (ostatnio) warzywny - zawsze pikantny :) PS. Bardzo polecam sok 8-warzywny w kartoniku (pikantny lepszy) :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 9 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2006 Witam U nas w domu wszyscy lubimy ostre potrawy. Cytuj
Gość kolka987 Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 pikantne, ahhh, najgorsze jest to ze jesli pikantne to tylko jakies polgotowe albo kupne, samemu trudno doprawic by nie przesadzic i zabic smaku. Cytuj
Olusia Opublikowano 5 Października 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 każdemu kto lubi ostrą kuchnie polecam stronę ww.ostrakuchnia.pl Cytuj
Wiolunia Opublikowano 5 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2006 Olusiu każdy je to co lubi pozdrawiam ;-) Cytuj
dusia79 Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 ja tez jestem ostro zwariowana na punkcie ostrych przypraw ;) ostatnio wariuję z sosami do makaronu i wszędzie wkładam peperoni... rodzinka nie wyrabia ;) Cytuj
zuziorek Opublikowano 19 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2007 ja osobiście nie lubię ostrych dań, mąż natomiast naprzywoził sobie mega zestaw, super, nadzwyczajnie ostrych przypraw i się nimi zajada ;) Polecam ci moje danie, jeśli dodasz wićej chili będziesz ziac ogniem a potrawa i tak zachowa swój smak: https://www.smaczny.pl/forum/index.php?showtopic=3703&hl= Cytuj
Knife_Girl Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 każdemu kto lubi ostrą kuchnie polecam stronę ww.ostrakuchnia.pl Znam tą stronkę, bardzo fajne przyprawy tam mają ;) Właśnie noszę się z zamiarem zakupu sosu z kategorii "zabójcze" A mianowicie tego: A także paryki habanero (uważanej za najotrzejszą) Ostatnio natomiast nabyłam marynowane papryczki chili serrano i jalapeno, i już nie mogę się doczekać jak dodam je do jakiegoś dania ;) chyba na pizzę wrzucę ;) Uwielbiam ostre żarcie ;) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 20 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2007 Może to wina pory roku, teraz na te upały to tylko sosy do kiełbasek i też bez przesady Rozgrzejemy się jak zrobi się chłodniej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi