DeLarge Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2006 mam do was takie pytanie: jaką najbardziej oryginalną potrawę mieliście okazję skosztować lub przygotować? zaczynając od siebie powiem że najbardziej oryginalną potrawą którą skosztowałem było mięso rekina (smakujące, jak dla mnie oczywiście, jak rozgotowana pietruszka). czekam na wasze propozycje Cytuj
Nikita79 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Witam Ja niestety nie mialam jeszcze przyjemnosci posmakowac rekina , to napewno bylo ciekawe doswiadczenie.Ja kiedys w restauracji jadlam kaczke na "chrupiaco"z ciemnym sosie w azjatyckich warzywach z dotatkiem orzechow.Moze nie zbyt ciekawe ale za to jaka rozkosz dla podniebienia. Deser byl rowniez smaczny - duszona gruszka w sosie z wina czerwonedo + galka lody cynamonowego. Hmmm... , pychota... :) Pozdrowionka Cytuj
DeLarge Opublikowano 19 Września 2006 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 w sumie rzecz nie pasująca do tego tematu ale! jadłem dziś świetną szynkę parmeńską, tak cienko pokrojoną że można było podziwiać zachód słońca a smakowałą jak dziesiątki takich zachodów nad naszym morzem...słowem POLECAM Cytuj
dareks Opublikowano 13 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2006 a ja jadłem pieczeń z żubra pychota [E] Cytuj
basga Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2007 dla mnie owoce morza to już była oryginalna potrawa i niestety-nie w moim guście. z owocow morza lubię jedynie marynowane małże. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi