ewcia1320 Opublikowano 8 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2008 ja ogolnie lubie jesc :D hm, nalesniki, torty, koktajle............. :cry: duzo tego hehe Cytuj
pijaa Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Ja duzo nie bede pisac :lol: bo lubie jesc wszysto :( hi hi hi Cytuj
Christina Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Myślałam, myślałam i... aż się zdziwiłam, jak dużo potraw lubię. Szczególnie, gdy sama je przyrządzę, bo dla mnie potrawa musi być dobrze doprawiona (to nie znaczy, że musi być pikantna) i musi mieć ładny wygląd. Ryby w każdej postaci Gołąbki tradycyjne Sałatkę z tuńczyka z ananasem Chłodnik Barszcz czerwony + paszteciki Zupę kalafiorową z serem topionym i ziemniakami Prawie każdą zupę - ale tylko wtedy, gdy sama ugotuję :lol: Ser żółty smażony Pizzę Carbonara Pasztet z żurawiną Kurczaka pieczonego z owocami Fasolkę po bretońsku Cynaderki w sosie, z kaszą gryczaną Sałatkę grecką Surówki - prawie wszystkie Chili con carne Bagietkę z serem czosnkowym Placek węgierski i meksykański Krokiety a'la Strogonow Sernik wiedeński Sernik Snickers (z orzechami ziemnymi) Biszkopt z bitą śmietaną, truskawkami i galaretką a także przeróżną zieleninkę i kiełki Nie znoszę gotowanej brukselki - sam zapach przyprawia mnie o mdłości Cytuj
wiola344 Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Zastanawiałam się co ja lubie i stwierdziłam że ja również zjem wszystko ,mało jest potraw których nie lubie jak np. chłodniki i owoce morza choć też nie wszystkie,jak to mówią jestem wszysko zerna :lol: Cytuj
jotka Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Chłodnik litewski i ryby w każdej postaci kaczka faszerowana, golonka karkówkę i boczek z grilla sałatka jarzynowa, pomidory i różne przerózne kisiele lub budyń ulubiony Cytuj
Slawek40 Opublikowano 9 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2010 chyba będzie łatwiej :D nie lubię : jajecznicy lekko ściętej , gęstych zup , tak ogólnie to lubię wszystko :) Cytuj
marzenab83 Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 Ja uwielbiam pierogi ruskie. Cytuj
Dany Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2010 Do swojej listy ulubionych dań muszę dopisać rosół, oraz barszcz czerwony z krokietami:)! Cytuj
Gość karolina555 Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2010 Witam wszystkich! Ja w te upalne dni, które mamy już za sobą najchętniej zjadałam chłodnik litewski. Pomyślałam zatem o kuchni litewskiej, znacie może jakieś inne potrawy litewski, tak pyszne, jak chłodnik> Cytuj
sonia01 Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2010 ja uwielbiam ryż z małymi kawałkami kurczaczka, z włoszczyzną i zielonym groszkiem z dodatkiem sosu sojowego, potrafię zjeść trzy porcje :) Cytuj
Jonka Opublikowano 28 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2011 Co lubię jeść?? napewno kuchnia włoska, czyli dobrze przyrządzone dania z makaronu... to napewno na pierwszym miejscu. Zawsze mam w kuchni dobry makaron i szukam inspiracji :) Cytuj
Elizabethh Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 No tak - dla mnie to naprawdę temat rzeka :sad: Moja lista co lubię zjeść: chili con carne naleśniki z parówką i szpinakiem bigos po cygańsku sałatka z kurczakiem i sosem czosnkowym barszcz czerwony zupa pieczarkowa kurczak po hawajsku pierogi ruskie gołąbki w sosie pomidorowym krokiety z mięsem spagetti bolonesse ciasto królewiec ciasto krówka zupa gulaszowa placek po węgiersku kurczak 'Generał' naleśniki po meksykańsku rosół Jak mi sie cos jeszcze przypomni, to dopiszę, bo ja jestem wielką smakoszką :) Cytuj
Dorota Opublikowano 8 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2011 Ostatnio zasmakował mi oscypek z grilla :) Cytuj
Dorota Opublikowano 29 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2011 Wszystko co zawiera szpinak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi