Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mniam! też lubię  :mrgreen:

 

Ja w tym roku pierwszy raz przygotowałam sobie zakwas na Wielkanoc, i nawet mi się udał  :mrgreen: a moja mama od wielu już lat robi zakwas i mogę powiedzieć, że wyrosłam na żurku, bo jedliśmy go często, bo wszyscy go lubiliśmy i lubimy nadal.

Bardzo mi smakuje taki odgrzewany żurek z ziemniaczkami, które się tam potem rozmieszają, zatopią w tym żurku - dla mnie pycha  :biggrin:

  • 5 tygodni później...
  • Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fajny smak, no porównywalny do szczypiorku :) 

 

Robiłam tak, najpierw podsmażyłam cebulkę, potem dodałam pokrojone w (jednorazowych rękawiczkach, bo nie jestem taka odważna  :mrgreen:) pokrzywy, i za minutkę dodałam roztrzepane z solą i pieprzem jajka i już :)

 

A zaczęło się od przesadzania z doniczek do ogródka ziół, zachodzę, patrzę a tam... takie dorodne pokrzywy  :mrgreen:

  • 10 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 11 miesięcy temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.