minia51 Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Wczorajsza zupa opieńkowo - grzybowa z łazankami, mielone kotleciki w sosie pomidorowym, zielona sałata ze śmietaną, ziemniaki. Cytuj
Dorunia Opublikowano 11 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2011 Kotlety rybne z warzywami na patelnię :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 12 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2011 Dzisiaj na szybko zrobię kiełbaskę pieczoną z cebulką,ziemniaki i surówkę ze sałaty lodowej :razz: Cytuj
Dorota Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 Ziemniaki, duszona kiszona biała kapusta i kotlety mielone... pycha Cytuj
minia51 Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 Pomidorowa z makaronem, surówka z kapusty, bitki wołowe, sos i ziemniaki Cytuj
Dorunia Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 Kurczak duszony w szybkowarze,ziemniaki i surówka z kapusty pekińskiej :razz: Cytuj
dwukropek Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 Chętnie zjadłbym młodej kapustki z koperkiem, albo jogurtu z młodymi ziemniaczkami... Tak ten wiosenny klimat na mnie działa :razz: A dziś i tak chyba skończy się na roladkach z filteta drobiowego. Cytuj
basga Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2011 Wątróbka drobiowa z cebulką i ziemniaki.I może ciasteczka sezamowe... :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 Dzisiaj był kurczak od wczoraj,ziemniaki i surówka z ucieranej białej kapusty :razz: Cytuj
dwukropek Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 Dziś postanawiam dać sie zaskoczyć, gotuje moja towarzyszka :razz: Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 Miruna w cytrynowo-ziołowym sosie Cytuj
basga Opublikowano 15 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2011 Kotlet mielony,mizeria i ziemniaki. Cytuj
Dorunia Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2011 Żurek z jajkiem na żeberkach :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.